JIMMY F2 Nano Sušilec za Lase - Zelen

69,90 €
Z davkom
000588

1800W digitalni motor, stalen nadzor temperature, nano-ionska tehnologija, brez statične elektrike, visokokakovostna sušilna šoba, zložljiva zasnova, priročno shranjevanje. 

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

JIMMY F2 Nano Sušilec za Lase

Novi inovativni sušilnik za lase JIMMY F2 resnično poskrbi za vaše lase! Poleg tega, da jih med sušenjem ne poškoduje gre tokrat še korak dlje in jih zaradi inovativne nano-ionske tehnologije naredi močnejše in bolj zdrave, lasje so tako globoko navlaženi in nahranjeni. 

Odlikuje ga močan 1800W digitalni motor visoke hitrosti, kateri omogoča hitro sušenje, v pomoč pa mu priskoči 6 krilni ventilator kateri zagotavlja velik pretok zraka (1.5m3 volumna zraka na minuto) ter stalen nadzor toplote (do 50-krat na sekundo) tako se zagotovi optimalna zmogljivost, hkrati pa se spoštuje samo naravo las. F2 uporablja poseben način navijanja grelne žice s čimer zagotovi enakomerno izhodno temperaturo, udobnejše sušenje ter prepreči pregrevanje.

Ekskluzivna nano-ionska tehnologija lahko razdeli delce vode na mokrih laseh na mikrodelce ustreznih dimenzij, le-ti nato prodrejo v lase in jih nahranijo od znotraj. Lasje so vidno sijoči, mehkejši na otip ter bolj zdravi in ​​močnejši. Sušilnik z generatorjem negativnih ionov lahko sprosti več kot 2 milijona negativnih ionov na cm3 / sekundo, le-ti v celoti pokrijejo površino las, nevtralizirajo pozitiven naboj v laseh ter odstranijo statično elektriko in naravno zgladijo lase, pri tem se seveda lahko pozdravite tudi od nezaželenega razčesavanja vozlov. 

Paketu je priložena tudi visokokakovostna sušilna šoba z vrtljivo zasnovo za 360 stopinj, tako boste lahko poljubno usmerili pretok zraka ter si natančno oblikovali lpričesko. JIMMY F2 omogoča enostavno shranjevanje, saj zaradi svoje zložljive in kompaktne zasnove zavzema malo prostora, pri tem pa je tudi optimalna izbira za potovanja.

Znamka
Jimmy
Model
F2
Barva
Zelena
Moč
1800W, 1.5m³ volumna zraka / min
Napredne funkcije
Tehnologija implementiranja negativnih ionov, Zaščita las, Enakomerna izhodna temperatura, 2 načina hitrosti sušenja
Splošno
Dolžina kabla 1,8m
Vsebina paketa
1x JIMMY F2 sušilnik za lase, 1x Sušilna šoba

Določene reference

Napišite svoj pregled

JIMMY F2 Nano Sušilec za Lase - Zelen

1800W digitalni motor, stalen nadzor temperature, nano-ionska tehnologija, brez statične elektrike, visokokakovostna sušilna šoba, zložljiva zasnova, priročno shranjevanje. 

Napišite svoj pregled

5 drugi izdelki v ista kategorija: