Ninetygo Pametna Ogrevana Jakna (M) - Črna
  • Ninetygo Pametna Ogrevana Jakna (M) - Črna

Ninetygo Pametna Ogrevana Jakna (L) - Črna

129,00 €
Z davkom
000657

Ogrevana jakna, 100% poliester, 80% naravni račji puh, IPX4, toplotno-odbojni srebrni ioni, ogljikove nanocevke, sistem napajanja z zunanjo baterijo, 4-stopenjska nastavitev temperature.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

Ninetygo Pametna Ogrevana Jakna (L)

Predstavljamo novo, lahko, udobno in moderno ogrevano jakno Xiaomi Ninetygo z inteligentnim sistemom za nadzor temperature. Le-ta predstavlja odlično rešitev za dolge zimske dni in je primerna za vse, ki se dlje časa zadržujejo na prostem.

Zgornji del jakne je izdelan iz 100% poliestra s površinsko zaščito pred vlago po standardu IPX4 - jakna tako ne prepušča vode in se zelo hitro suši, notranjost polnila predstavlja 80% naravnega račjega puha, ki je odličen akumulator toplote. Zahvaljujoč prisotnosti treh grelnih elementov iz posebnih toplotno-odbojnih srebrnih ionov v ledvenem in vratnem predelu bodo le-ti pripomogli k ohranjanju toplote v njeni notranjosti. Enakomerno ogrevanje je izvedeno z uporabo revolucionarnega materiala - sloja iz ogljikovih nanocevk, kateri je varen za uporabo, učinkovit in tudi zelo stabilen grelni element, hkrati pa se pri nošenju sploh ne občuti. Sistem ogrevanja napaja zunanja baterija od 10.000 ali 20.000 mAh (ni priložena v paketu in jo je potrebno dokupiti) le-ta se nato nahaja v posebnem žepu zaščitenem pred dežjem in snegom.

Znotraj električnega sistema je izvedena 4-stopenjska nastavitev temperature (38, 43, 48 in 53 stopinj Celzija) v ta namen je jakna opremljena tudi z ročnim temperaturnim regulatorjem na desnem žepu, da lahko sebi udobno nastavite želeno temperaturo.

Poleg odličnega prileganja se jakna ponaša z 8-mimi priročnimi žepi različnih velikosti, vključno z notranjim za telefon ali dokumente tako boste lahko pospravili vse malenkosti, ki jih potrebujete. Celotni dizajn nove jakne je premišljen do najmanjše podrobnosti in tako zajema tudi dvosmerno zadrgo, elastiko za prilagajanje njene širine in rokavov, za nošenje tudi v deževnem vremenu pa je na voljo kapuca.

Jakno lahko enostavno tudi operete v pralnem stroju, pri čemer se bodo tudi po 40-ih pranjih grelni elementi odlično obnesli.

Tabela velikosti: 

Velikost M (v cm) L (v cm) XL (v cm) XXL (v cm)
Obseg prsi 124 128 132 136
Širina ramen 52 53 54 55
Dolžina 86 88 90 92
Dolžina rokava 61 62 63 64
Obseg v vratnem predelu 63 64 65 66

Znamka
Xiaomi Ninetygo
Model
175-96A
Barva
Črna
O Izdelku
Material: zunanjost 100% poliester, notranjost račji puh 80%
Baterija
Ogrevanje: Zunanja baterija, Napetost: 5V / 9V / 12V / 18V
Splošno
Velikost: L
Vsebina paketa
1 x Ninetygo Pametna Ogrevana Jakna (M)

Določene reference

Napišite svoj pregled

Ninetygo Pametna Ogrevana Jakna (L) - Črna

Ogrevana jakna, 100% poliester, 80% naravni račji puh, IPX4, toplotno-odbojni srebrni ioni, ogljikove nanocevke, sistem napajanja z zunanjo baterijo, 4-stopenjska nastavitev temperature.

Napišite svoj pregled

8 drugi izdelki v ista kategorija: