• LUCHIA Spica Električno Kolo - Črna

LUCHIA Spica električno Kolo - Črna

1.299,90 €
Z davkom
001113

Gorsko električno kolo, hitrost 25km/h, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, vzmetene sprednje vilice, odstranljiva baterija, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

LUCHIA Spica električno kolo

Izkoristite vsako vožnjo in pojdite dlje kot kdaj koli prej. Izvedba Luchiinega gorskega kolesa Spica vam tako omogoča premagovanje tudi najzahtevnejšega terena pri tem njena zasnova poskrbi za višjo zmogljivost, poveča samo vzdržljivost in omogoči, da uživate v tem kar imate radi.

Na tehničnem področju električno kolo odlikuje visoko zmogljiv 36V 250W motor kateri mu zagotavlja največjo hitrost 25 km/h,  za hitrejše zaviranje z manj napora je tu sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, 6-stopenjski Shimano menjalnik, vzmetene sprednje vilice ter senzor navora. V notranjosti okvirja se skriva odstranljiva 36-voltna 10Ah PRO Max baterija s katero boste lahko opravili kar 60 km za njeno popolno napolnjenost pa boste potrebovali pičlih 5-6 ur. Na samem krmilu vam je na voljo pametnim LCD zaslon kateri vam omogoča enostaven prikaz trenutne hitrosti, opravljenih kilometrov ter ostalih informacij o sami vožnji.  

Za prilagajanje različnim voznim razmeram z dobrim oprijemom prihaja električno kolo LUCHIA Spica opremljeno z 27'5 x 2.35 pnevmatikami, pri tem pa lahko znaša maksimalna obremenitev uporabnika 120 kg. Model je za večjo udobnost opremljen z sedežem Selle Royal kateri je nastavljiv po višini, ročaji so izdelani iz materiala odpornega proti padcem, da bo vaša vožnja varna tako podnevi kot ponoči so kolesu dodani sprednji in zadnji nepremočljivi 36W LED žarometi izdelani iz ABS materijala, za dodatno izboljšanje same vidljivosti pa kolo zajema tudi odsevnike nameščene na kolesih.

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-te ne puščajte dalj časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
- Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.

Znamka
LUCHIA
Model
Spica
Barva
Črna
Material ohišja
Aluminijeva zlitina
Moč
Moč: 250W, Največja hitrost: 25km/h
Napredne funkcije
LCD zaslon za spremljanje podatkov, 6 stopenjski Shimano menjalnik
Baterija
Nazivna napetost: 36V 10A, Čas polnjenja: 5-6h
Mere in teža
Mere: 1850x700x1120mm, Teža: 23.0kg
Splošno
Največji doseg 60km, Obremenitev uporabnika: 120kg
Vsebina paketa
1 x LUCHIA Spica električno kolo
2022-05-17

Določene reference

Napišite svoj pregled

LUCHIA Spica električno Kolo - Črna

Gorsko električno kolo, hitrost 25km/h, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, vzmetene sprednje vilice, odstranljiva baterija, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €