Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter Viola - Anti bakterijski

39,90 €
Z davkom
231986

Primeren za Xiaomi Mi Air 2 čistilec zraka

Količina
Na zalogi

Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter Viola

Ultra-gost H-11 stopenjski HEPA filter, ki filtrira do 99,3% PM0.25

Mi Air 2 čistilec zraka uporablja ultra-gost PP in PET HEPA filter za ulov PM 2.5, cvetni prah in ostale "leteče" delce, na ta način omogoča prehod samo čistemu zraku. Efektivno filtrira 99% delcev PM0.3 in 99% delcev PM2.5

360° filtracija, 4-slojna visoko učinkovito čiščenje

4-slojna visoko učinkovita filtracija in čiščenje sestavljena iz pimargnega filtra, antimikrobnega premaza, EPA filtra in visoko kvalitetno aktivno oglje.

Primarni filter

Nudi visoko upogibno trdnost, odporno na prepogibanje, maščobam, kislinam, alkalijem in večini topil. Valjasta oblika nudi 360° filtracijo prahu, las in ostal večjih lebdečih delcev.

Antimikrobni premaz

Premaz vsebuje organske kovinske soli, ki preprečujejo in zavirajo razmoževanje in širjenje mikrobov in bakterij, ter uničujejo hranljive snovi le teh.

HEPA filter

HEPA (visoko učinkovit zračni filter) uporabljajo ga v bolnišnicah in laboratorijah za filtriranje mikro delcev. Xiaomi Mi Air 2 filter uporablja ultra-gost Toray PP za "ulov" PM2.5, PM0.3, cvetni prah in ostale vdihljive delce.

Kakovostno aktivno kokosovo oglje

Aktivno oglje vpija škodljive pline, katere HEPA filter ne uspe filtrirati. Mi Air 2 čistilec zraka je sestavljen iz aktivnega kokosoega oglja, kateri velja za najbolj efektivnega pri tovrstnem filtriranju. V kombinacija s formule proti-formaldehidom uspešno odstrani in filtrira kemikalije kot so formaldehidi, benzen in amonija, ravno tako vonjave in dim.

Absorbira vse vrste vonjav in škodljivih snovi

Prenova doma in druge dejavnosti lahko sprostijo snovi kot so formaldehidi, benzen in TVOC, ki ob večjih količinah lahko škodijo zdravju. Mi Air 2 kokosov filter z aktivnim ogljem absorbira številne škodljive snovi nastale v podobnih okoliščinah, in s tem pripomore h čistejšemu domu in zdravju vaše družine.

Spremljanje uporabe v realnem času

z uporabo se filtri časovno obrabljajo in jih moramo nadomestiti. Filtre, ki se ne zamenja ko se obrabijo, ne služijo več namenu in ne zadržujejo velik delcev in škodljivih snovi ali lahko povzročajo  sekundarno onesnaževanje. Čiščenje z vodo ali sesalcem ne garantira delovanje filtra. Priporočamo menjavo filtra na 6 mesecev ali prej, odvisno od stopnje uporabe. Z uporabo apliakcije Mi Home lahko spremljate življenjsko dobo filtra in prejmete obvestilo ob potrebni menjave le tega

Značilnosti

  • Znamka: Xiaomi
  • Vsebnost paketa: 1X Filter
  • Barva: Viola

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter Viola - Anti bakterijski

Primeren za Xiaomi Mi Air 2 čistilec zraka

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: