Tesvor S4 Robotski Sesalnik - Črn

Prihranek 50,00 €
199,00 € 249,00 €
Z davkom
001019

AI laserski senzor, Sesalni tlak 2.200Pa, lidar Slam navigacija, Moč 25W, Avtonomija do 100m², Hrup 50dB, Tesvor pametna aplikacija

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

Robotski sesalnik Tesvor S4

Robotski sesalnik Tesvor S4 se vizuelno ne razlikuje od drugih modelov, ki so na voljo na trgu. Naprava ima mat črno ohišje, ki deluje trdno in minimalistično. Ob strani robotskega sesalnika so vrtljive krtače, ki se premikajo z vrtenjem in med sesanjem potiskajo drobtine in prah do sesalne odprtine. Brezkrtačni motor zagotavlja sesalni tlak 2.200Pa za temeljito in hitro čiščenje.

Tesvo S4 skenira prostor z laserskim senzorjem, ki je podprt z umetno inteligenco. Ustvari virtualni zemljevid prostora in ga shrani v svoj sistem, nato začne z popolnim čiščenjem. Vrhunsko optimizirana tehnologija umetne inteligence je tako sposobna prepoznati vaš bivalni prostor do vsakega kotička za optimalno čiščenje. Sesalnik premaguje ovire do 16mm.

Visoko zmogljiva baterija razblinja pomisleke, da za čiščenje večjih prostorov baterija morda ne bo zadostovala, saj S4 brez težav očisti do 100m² površine. Če to ni dovolj se S4 odpelje do polnilne postaje, dobi novo energijo in začne znova na istem mestu v prostoru, kjer je prenehal.

Nekateri robotski sesalniki na trgu imajo vedno težavo, ker ne najdejo polnilne postaje in jo iščejo po prostoru. To se lahko zgodi pri robotih z žiroskopsko navigacijo in robotih z lasersko navigacijo. Nova izpopolnjena in optimizirana tehnologija laserske navigacije robota Tesvo S4 vedno prepozna polnilno postajo in vedno najde pot do nje.

Z novo pametno aplikacijo Tesvor je vse veliko lažje saj prihrani čas pri nastavljanju urnika čiščenja, povezava pa je veliko bolj stabilna. Številne nastavitve so postale veliko enostavnejše. Aplikacija omogoča shranjevanje zemljevidov različnih prostorov in nadstropij. Prav tako je mogoče določiti območja, na katerih se ne sme izvajati čiščenje. Poleg tega je mogoče določiti cikle čiščenja za posamezne prostore in čiščenje spremljati v živo. Aplikacijo je mogoče uporabiti tudi za določanje fiksnih urnikov čiščenja. Sesalnik omogoča glasovno upravljanje preko Google Asistenta in Amazon Alexe.

Tesvor S4

Tesvor S4

Tesvor S4

Tesvor S4

Tesvor S4

Tesvor S4

Model
Tesvor S4
Barva
Črna
Material ohišja
Plastika, Železo, Silikon
Brezžična povezava
WI-Fi
Frekvenčni razpon
Hrupnost: ≤50Db
Napredne funkcije
Glasovno upravljanje Google Asistent, Amazon Alexa
Baterija
25W, 2.500mAh; Samodejno polnjenje
Mere in teža
Mere: 33 x 33 x 10.1 cm; Teža: 4.8kg
Splošno
Sesalni tlak: 2.200Pa, Posoda za prah: 600ml
Vsebina paketa
1 x Robotski sesalnik, 1 x Rezervoar za prah, 4 x Stranska krtača, 1 x Polnilna postaja, 1 x Adapter, 1 x Daljinski upravljalnik
2021-01-06

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Tesvor S4 Robotski Sesalnik - Črn

AI laserski senzor, Sesalni tlak 2.200Pa, lidar Slam navigacija, Moč 25W, Avtonomija do 100m², Hrup 50dB, Tesvor pametna aplikacija

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €