Narwal Freo X Ultra Robotski Sesalnik

899,00 €
Z davkom
001271

Brezplačen kit z dodatki za prvih 10 kupcev s KODO: PAKET+
8200Pa, sesanje in brisanje, posoda za prah 1L, 210min avtonomije, cliff senzor, pritisk krpe 12N, trije laserji s strukturirano + infrardečo + ultrazvočno svetlobo, glasovni asistent.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

Narwal Freo X Ultra Robotski Sesalnik

POSEBNA PONUDBA! Brezplačen kit z dodatki za prvih 10 kupcev s KODO: PAKET+

*Kodo vpišite ob nakupu in paket bo avtomatsko dodan s ceno 0€.

Narwal Freo X Ultra predstavlja prelomno točko v svetu robotskih sesalnikov. Združuje najnovejše tehnološke dosežke z izjemno učinkovitostjo, ter si prizadeva ustvariti edinstveno izkušnjo za uporabnike. Izdelan je s strani podjetja Narwal, ki je s svojim vstopom na sceno proizvajalcev robotskih sesalnikov navdušilo in ponudilo svojevrsten in inovativen pristop k čiščenju tal.

Robotski sesalnik Narwal Freo X Plus bo s 8200 Pa sesalnega tlaka in krtačo, ki preprečuje zapletanje las in dlak, navdušil še tako zahtevnega uporabnika. Posebnost sesalnika je tudi v temu, da nudi kar do 7 tednov samostojnosti. Skrivnost njegovega dizajna je namreč v tem, da je opremljen s posebno tehnologijo vakumskega stiskanja smeti. Robotski sesalnik se samodejno sprazni in smeti ohrani v notranjosti kar do 7 tednov, kar konkretno pomeni, da vam ves ta čas posode za prah sploh ne bo potrebno prazniti. 

Robotski sesalnik Narwal Freo X Ultra se ponaša  tehnologijo DirtSense™, ki zagotavlja popolno brisanje. Robotski sesalnik s pomočjo senzorja spremlja barvo odpadne vode in prašne delce, da ugotovi, ali je treba tla dodatno očistiti. V kolikor je to potrebno, robot tako opravi še eno dodatno čiščenje.

Kot smo že omenili ponuja robotski sesalnik Narwal Freo X Ultra funkcijo sesanja in pomivanja, pri čemer s težo pritiska 12N na tla učinkovito odstranjuje trdovratne madeže, umazanije, in zasušena razlitja. Pri temu je pristisk na občutljivih tleh kot je parket samodejno prilagojen na 7N, kar pomeni, da so vaša tla varna pred kakršnimikoli poškodbami ali praskami. Poleg tega premore 280ml rezervoar za vodo, s katerim lahko Narwal Freo X Ultra naenkrat obriše kar 450m² površin, kar pomeni, da bo več kot dovolj za uporabo tudi v večjih stanovanjih in hišah. Zahvaljujoč dovršenemu sistemu s trojnimi laserji je sesalnik dovolj pameten, da se bo izognil vsem težavam, vključen pa je tudi 'cliff senzor', kar pomeni, da bo sesalnik samodejno zaznal "prepade" kot so stopnice in se pametno izognil padcem.

Narwal Freo X Ultra robotski sesalnik ima inovativno zasnovano krtačo, ki s svojo stožčasto obliko in 50° naklonom ščetin učinkovito zajame in osvobodi dlake, brez zapletanja. Dlake se nato gladko prenašajo v posodo za prah prek posebej zasnovanega konca krtače.

Robotski sesalnik Narwal Freo X Ultra je odlična izbira za uporabo v domovih s preprogami, saj le-te pametno zazna in preden zapelje nanje avtomatsko dvigne nastavek za krpo ter preproge tako ohrani suhe.  V kombinaciji s pametno aplikacijo in 3D mappingom robotski sesalnik Narwal Freo X Ultra samodejno zazna različne vrste površin ter nato samodejno prilagaja čiščenje glede na prostor.

Posebnost robotskega sesalnika Narwal Freo X Ultra je v temu, da glede na vremenske razmere in temperaturo zraka tudi prilagaja intenzivnost brisanja. Ob toplejših in sončnih dnevih sesalnik tako samodejno zviša količino vode, ki jo uporabi na krpah za brisanje, medtem ko ob deževnih, oblačnih in bolj vlažnih dnevih zmanjša količino dozirane vode, ter tako poskrbi, da tla ne bodo ostajala mokra predolgo.

Prav tako je robotski sesalnik Narwal Freo X Ultra opremljen z dvojnima patentiranima vrtečima se krpama Rouleaux Mop*, ki maksimirata pokritost brisalne površine. Vrtita se z rotacijsko hitrostjo kar 180RPM, ter na tla pritiskata s silo 12N, kar se pokaže v vrhunskem rezultatu - robot namreč ne pušča lis, ter odstrani tudi najbolj trdovratne madeže. Poleg tega sta vrteči krpi zasnovani prav z namenom čim bolj natančnega brisanja tudi ob robovih, za kar je zaslužna tehnologija EdgeSwing™, kar konkretno pomeni, da se krtače robovom fizično približajo ter z zamahom natančno očistijo tudi bolj težko dostopna mesta.

Robotski sesalnik Narwal Freo X Ultra je seveda opremljen tudi s samočistilno postajo, kar pomeni, da vam krp in posode za prah ne bo potrebno čistiti po vsakem čiščenju. Postaja namreč poskrbi za pranje ter samodejno sušenje krp na vročem zraku pod temperaturo 40°C, poleg tega pa je opremljena tudi s samodejnim difuzorjem detergenta, ki detergent dozira po potrebi. Polnilna postaja se prav tako samodejno notranje očisti, med samim čiščenjem krp, vključeno pa je tudi avtomatično sušenje vrečke za prah, ki se 45 minut suši ter tako ubije vse bakterije in neprijetne vonjave.

Paket vsebuje: 1x Robotski sesalnik (1x posoda za prah, 1x rezervoar za vodo, 1x glavna krtača, 1x nastavek za brisanje), 1x Osnovna postaja, 2x Stranska krtača, 1x Napajalni kabel, 1x Blazinica odporna na vlago, 2x Vrečka za prah za enkratno uporabo in zaščitna vrečka za prah, 1x Pralna podloga za krpo, ki jo je mogoče prati, 2x Podloga za krpo za enkratno uporabo.

Narwal Freo X Ultra ponuja tudi možnost postavljanja virtualnih zidov, kar robotskemu sesalniku preprečuje dostop do krajev in prostorov, kjer ga ne potrebujete. Zlahka mu preko glasovnih asistentov Siri in Alexa tudi podajate glasovne ukaze ter tako z njim operirate popolnoma prostoročno. Robotski sesalnik je poleg tega tudi izjemno tih in zaradi tega primeren za uporabo tudi med spanjem. Njegova ultra-zmogljiva baterija z avtonomijo 210 minut zadostuje za čiščenje večjega stanovanja ali hiše naenkrat. Sesalnik je poleg tega opremljen tudi z zaklepom za otroke, zaradi česar je primerna izbira za vsa gospodinjstva z majhnimi otroci, poleg tega pa možnost uporabe hepa vrečk za odpadke predstavlja inovativno rešitev za osebe z raznimi alergijami.

Znamka
Narwal
Model
Freo X Ultra
Barva
Bela
Brezžična povezava
Wi-Fi
Omrežja in Frekvence
Wifi Protokol IEEE 802.11bgn, frekvenca 2412-2472MHz
Omrežja in Frekvence
nazivna frekvenca postaje 50-60Hz
Moč
Moč sesanja 7800 pa
Povezljivost
Bluetooth BLE 5.0
Funkcije
Določitev Virtualnih Sten/Pohištva, Urnik Čiščenja, Samodejna Vrnitev Na Polnilno Postajo, Suho In Mokro Čiščenje, Upravljanje Preko Aplikacije, Samodejno Prepoznavanje Sobe,...
Napredne funkcije
Glasovni asistent (Siri, Alexa)
Jeziki
angleščina, finščina, francoščina, nemščina, hebrejščina, italijanščina, japonščina, korejščina, norveščina, poljščina, poenostavljena kitajščina, švedščina, tradicionalna kitajščina, turščina
Senzorji
trije laserji s strukturirano + infrardečo + ultrazvočno svetlobo
Baterija
5000mAh
Mere in teža
275*118*137 mm, 4.25kg (robot), 0.86kg (postaja)
Polnilna postaja
Da
Splošno
Posoda za prah 1L

Določene reference

Napišite svoj pregled

Narwal Freo X Ultra Robotski Sesalnik

Brezplačen kit z dodatki za prvih 10 kupcev s KODO: PAKET+
8200Pa, sesanje in brisanje, posoda za prah 1L, 210min avtonomije, cliff senzor, pritisk krpe 12N, trije laserji s strukturirano + infrardečo + ultrazvočno svetlobo, glasovni asistent.

Napišite svoj pregled

Morda vam bo všeč tudi Izdelki

11 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €