Petkit Yumshare Solo - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke s Kamero

129,90 €
Z davkom
001249

3l prostornina, nerjaveče jeklo, samonastavljiv sistem, funkcija snemanja in predvajanja zvoka, enostavno za čiščenje in vzdrževanje, otroška zaščita. dvojno napajanje.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

Petkit Yumshare Solo - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke s Kamero

.

Spremljanje dejavnosti hišnih ljubljenčkov z umetno inteligenco

Spoznajte kamero z umetno inteligenco, ki vam omogoča, da ne glede na vašo lokacijo udobno spremljate, ali so vaši hišni ljubljenčki pravočasno nahranjeni in ali se dobro počutijo. Z aplikacijo PETKIT APP lahko spremljate vse dejavnosti svojih hišnih ljubljenčkov, ki so prikazane na usklajeni časovni osi videoposnetka.Vsak trenutek hišnih ljubljenčkov, ujet za vas

Sistem samodejnega sledenja brez težav zajema, snema in razvršča videoposnetke glede na dejavnosti vaših hišnih ljubljenčkov, od igrivih vragolij do zadovoljivih obrokov, ter vam zagotavlja jasen pregled nad njihovimi dejavnostmi.

Prenos v živo

Ostanite v stiku s svojimi ljubljenimi kosmatimi spremljevalci v živo. Uporabite obojestransko zvokovno povezavo in uživajte v izkušnji oddaljene interakcije s svojimi hišnimi ljubljenčki ter ujemite dragocene trenutke z enim samim klikom. V aplikaciji nastavite čas delovanja kamere in onemogočite snemanje glasu, tako da boste lahko v celoti nadzorovali svojo zasebnost.

Infrardeče nočno snemanje, nadzor hrane in socialna omrežja

Z vgrajeno 940 nm infrardečo svetlobo LED in visoko občutljivim senzorjem kamera inteligentno preklopi v način nočnega vida in zlahka posname gibanje hišnih ljubljenčkov ponoči.  Kamera samodejno zazna preostalo hrano v posodi za hrano. Doziranje hrane se ustavi, da se prepreči prekomerno količino in zagotovi optimalno uravnavanje porcij. Aplikacija prav tako omogoča možnost ustvarjanja video posnetkov z glasbeno podlago - Na podlagi algoritma samodejno sestavite najbolj zanimive posnetke svojih hišnih ljubljenčkov in ustvarite Vlog z glasbo v ozadju. S svetom lahko zdaj zlahka delite veselje svojih kosmatih spremljevalcev!

Oddaljeno nadziranje in spremljanje prehrane vašega hišnega ljubljenčka

Ta hranilnik vam omogoča, da nastavite prilagojen čas hranjenja in obroke za vaše drage hišne ljubljenčke. Natančen nadzor porcij (do 5 porcij na obrok) pomaga hišnim ljubljenčkom razviti zdrave prehranjevalne navade. V aplikaciji je na voljo tudi dodatno hranjenje, ki ustreza prehranskim potrebam.

Prilagojeni priklic k jedi in obvestila aplikacije

Posnemite osebno glasovno sporočilo dolgo do 20 sekund in ga predvajajte, da se vaš ljubljenček bolje spozna s hranilnikom. Med doziranjem hrane samodejno se glasovno sporočilo predvaja samodejno, da hišne ljubljenčke opomni, da je čas za obrok. V primeru nezadostne količine hrane, izpada električne energije ali drugih napak vas bo aplikacija opozorila z obvestilom.

Velika kapaciteta, še večja kompatibilnost

Kapaciteta 3L omogoča shranjevanje približno 1,33 kg hrane, kar zadostuje za 15-dnevno hranjenje odrasle mačke.

Sveža hrana, ki se ne zatika

Tehnologija proti blokiranju zagotavlja nemoteno doziranje hrane. Če se hrana zatakne, se v aplikaciji prikaže sporočilo, ki vas na to opozori. Poleg tega sistem trojnega zaklepa ščiti živila pred vlago, plesnijo in žuželkami ter zagotavlja, da živila ostanejo sveža in okusna.


Napajanje v primeru izrednih razmer

Rezervne baterije z življenjsko dobo do 14 dni zagotavljajo, da se hranjenje ne ustavi niti ob izpadu električne energije.

Znamka
Petkit
Model
Yumshare Solo
Barva
Bela
Kompatibilnost OS
Android 4.4 / iOS 9.3 ali novejši
Material ohišja
Posoda za shranjevanje in hranjenje iz nerjavečega jekla SUS304
Povezljivost
pametna aplikacija Petkit
Napredne funkcije
Pametni načrt hranjenja, Spremljanje in nadzor prehranjevalnih navad vašega ljubljenčka, Funkcija snemanja in predvajanja glasu
Baterija
Polnjenje preko napajalnika ali preko 5x AAA zamenljivih baterij
Mere in teža
Mere: 337x223x348mm
Splošno
Prostornina posode za hrano: 5l (2,6 kg), do 10 obrokov dnevno
Vsebina paketa
1 x Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke, 1 x DC Napajalni kabel

Določene reference

Napišite svoj pregled

Petkit Yumshare Solo - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke s Kamero

3l prostornina, nerjaveče jeklo, samonastavljiv sistem, funkcija snemanja in predvajanja zvoka, enostavno za čiščenje in vzdrževanje, otroška zaščita. dvojno napajanje.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €