Petoneer Nutri Smart Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

89,90 €
Z davkom
761310

3.7l prostornina, aplikacija Petoneer, načrtovanje količin in urnikov hranjenja, glasovno upravljanje preko Amazon Alexa, 360° silikonsko tesnilo, dvojno napajanje, temelji na platformi TUYA

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava

Petoneer Nutri Smart Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Hišni ljubljenčki so prisrčni vendar nikoli ne vemo kdaj so resnično siti, prenajedanje ali prehitro prehranjevanje pa lahko pri tem vplivata na njihovo zdravje. Avtomatski hranilnik Nutri Smart Pet z odlično prostornino od 3.7l poskrbi, da bo vaša mačka ali majhen do srednje velik pes pri tem imel zdrave prehranjevalne navade. 

Pametno hranjenje omogoča aplikacija preko katere lahko načrtujete količino in urnik obrokov za vašega ljubljenčka, pri tem boste za vsak zaužit obrok prejeli tudi sporočilo v realnem času, ljubljenčka pa boste lahko nahranili tudi z dodatnim obrokom ali prigrizkom. Da bo upravljanje novega Nutri Smart pripomočka še enostavnejše je le-ta združljiv z glasovnim pomočnikom Amazon Alexa. Hranjenje pa je mogoče tudi ročno brez telefona z enim preprostim klikom na gumb katerega lahko prek aplikacije tudi onemogočite, da se izognete nezaželenemu sprožilcu s strani vaših hišnih ljubljenčkov.

Pametni hranilnik je zasnovan z zmogljivim motorjem ter trojnim sistemom kateri preprečuje, da bi se majhni delci zataknili. Visokokakovostno 360° silikonsko tesnilo učinkovito blokira pretok zraka in tako znatno upočasni procese oksidacije hrane, ki se nahaja v hranilniku. Poleg slednjega je hranilnik opremljen tudi z sušilnim sredstvom, ki preprečuje nabiranje vlage in kvarjenje hrane.

Hranilnik zajema dva sklopa pametnih senzorjev za zaznavanje ravni hrane, pri tem vas bosta tako aplikacija kot rdeči LED indikator obvestila o nezaželenemu pomanjkanju hrane v hranilniku. Naprava se napaja preko micro USB napajalnega kabla, vanj pa lahko vstavite tudi dodatno prenosno baterijo (PowerBank baterija ni priložena paketu) ter tako zagotovite napajanje v primeru izpada električne energije. 

Petoneer Nutri Smart temelji na platformi TUYA, tako je združljiv z drugimi izdelki, ki uporabljajo TuyaSmart zaradi česar je izjemno intuitiven, enostaven za uporabo in seveda funkcionalen.

Znamka
Petoneer
Model
Nutri Smart Pet - FDW010/PF004
Barva
Bela
Material ohišja
ABS
Brezžična povezava
Wi-Fi, domet do 30m
Moč
Vhodna moč: DC 5V 1A,Nazivna moč: ≤2 W,Nazivni tok: ≤300mA
Povezljivost
pametna aplikacija Petoneer, glasovni asistent Amazon Alexa
Funkcije
Prostornina: 3.7l, Najmanjši obrok hranjenja: približno 10 g
Baterija
Klasični 5V 1A napajalnik, prenosna Powerbank baterija
Mere in teža
Mere: 230x246x352mm, Teža:2kg
Splošno
Delovna temperatura: 0 ℃ -40 ℃, Temperatura skladiščenja: -10 ℃ -70 ℃, Relativna vlažnost: 10% -90% brez kondenzacije, Vlažnost skladiščenja: 5% -75%
Vsebina paketa
1 x Petoneer Nutri Smart Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke, 1 x Skleda, 1 x Napajalnik 1 x mikro USB kabel

Določene reference

Napišite svoj pregled

Petoneer Nutri Smart Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

3.7l prostornina, aplikacija Petoneer, načrtovanje količin in urnikov hranjenja, glasovno upravljanje preko Amazon Alexa, 360° silikonsko tesnilo, dvojno napajanje, temelji na platformi TUYA

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: