ADO D30C Električno Kolo - Srebrna
  • ADO D30C Električno Kolo - Srebrna

ADO D30C Električno Kolo - Srebrna

1.599,00 €
Z davkom
000746

ADO D30C, okvir iz aluminijeve zlitine, 25km/h, avtonomija do 90km, obremenitev do 120kg, 9 stopenjski Shimano, hidravlične kolutne zavore, sistem ADO G-DRIVE 2.0

Količina
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

ADO D30C Električno Kolo

Predstavljamo električno kolo z privlačnim dizajnom ter odličnimi lastnostmi, katere bodo navdušile tudi najbolj zahtevne uporabnike - tukaj je ADO D30C.

Okvir novega ADO D30C prihaja izdelan iz lahke aluminijeve zlitine preverjene v laboratoriju SGS z kar 400.000 opravljenimi testi, za dodatno varnost pri sami vožnji pa je opremljeno s sprednjo LED lučjo in zadnjo odsevno lučjo. Krmilo kolesa poleg HD LCD zaslona zajema tudi USB vhod s pomočjo katerega boste lahko med vožnjo napolnili pametni telefon ali ostale pripomočke. D30C odlikuje nastavljiva višina sedeža med 80.5cm pa vse do 110cm tako je primeren za uporabnike od 165cm do 190cm višine ter njihove obremenitve vse do 120kg

V kolikor se sedaj dotaknemo še tehničnih podatkov, novi ADO poganja impresiven 250W brezkrtačni motor kateri s pomočjo zlatega redukcijskega prestavnega razmerja lahko pretvori navor vse do 42 N•M. D30C omogoča dva načina uporabe : "mehanski" ali klasični način ter "hibridni" način kolesarjenja z dodatno pomočjo električnega motorja. Za prilagajanje različnim voznim razmeram z dobrim oprijemom prihaja kolo opremljeno z 27,5-palčnimi pnevmatikami ter Shimano 9-stopenjskim verižnikom, le-ta vam bo omogočal višjo hitrost na ravni površini ter manj napora pri vzponih.

Za varno zaviranje so spredaj in zadaj nameščene hidravlične kolutne zavore, ki poleg hitrejšega zaviranja z manj napora zagotavljajo tudi večjo vzdržljivost. Dodatno udobje in boljšo uporabniško izkušnjo predstavljajo ročno nastavljivi sprednji blažilniki katere lahko po ravnih cestah in vožnji navkreber izklopite oziroma jih za udobnejšo vožnjo po neravnih površinah vklopite. V kombinaciji z novim inteligentnim sistemom za prepoznavanje navora ADO G-DRIVE 2.0 bo ADO D30C samodejno prilagodil potrebno moč pomožnega motorja glede na vozno površino. Tako bo zmanjšal ali izklopil pomoč motorja pri spustu oziroma bo zagotovil več moči pri vožnji navkeber ali po neravnih površinah. 

Ado D30C je zasnovan z zmogljivo in odstranljivo 36 V 10.4AH baterijo, katera vam ponuja avtonomijo za do 90 prevoženih kilometrov* in hitrostjo do 25 km. Nova energetska baterija ni le priročna za polnjenje in prenašanje, ampak je tudi varna saj zajema: pretokovno zaščito, zaščito pred prekomernim praznjenjem, temperaturno zaščito ter zaščito pred kratkim stikom.

* Navedeno avtonomijo je proizvajalec dosegel v pogojih, ko je baterija popolnoma napolnjena, zunanja temperatura 25°C brez vetra ter 70kg obremenitvijo kolesarja s povprečno hitrostjo 15 km/h. Sama avtonomija je pri tem odvisna od načina uporabe, hitrosti, teže kolesarja, naklona, ​​površine, vrste terena, vremenskih razmer in drugih možnih dejavnikov, ki se razlikuje od zgornjih podatkov.


Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-te ne puščajte dalj časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
- Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.

Znamka
ADO
Model
D30C
Barva
Srebrna
Material ohišja
Aluminijeva zlitina
Moč
Moč: 250W, Največja hitrost: 25km/h
Napredne funkcije
Multifukcijski HD LCD zaslon za spremljanje podatkov, 9 stopenjski Shimano, sistem ADO G-DRIVE 2.0
Baterija
Nazivna napetost: 36V 10.4AH, Čas polnjenja: 6-7h
Mere in teža
Mere: 1800x640x1100mm, Teža: 22kg
Splošno
Največji doseg (E-Asistenca) ≤90km, Obremenitev uporabnika: 120kg
Vsebina paketa
1 x ADO D30C električno kolo
2022-05-17

Določene reference

Napišite svoj pregled

ADO D30C Električno Kolo - Srebrna

ADO D30C, okvir iz aluminijeve zlitine, 25km/h, avtonomija do 90km, obremenitev do 120kg, 9 stopenjski Shimano, hidravlične kolutne zavore, sistem ADO G-DRIVE 2.0

Napišite svoj pregled

3 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €