Jimmy pametna naprava za nego hišnih ljubljenčkov

Jimmy pametna naprava za nego hišnih ljubljenčkov

Jimmy pametna naprava za nego hišnih ljubljenčkov

Česanje, kopanje, sušenje vaših hišnih ljubljenčkov so lahko zamudna in fizično naporna opravila. V ta namen so pri blagovni znamki Jimmy pričeli z zasnovo nove pametne naprave za čiščenje vaših štirinožnih prijateljev, le-ta naj bi bila tako primerna za lastnike dolgodlakih mačk kot tudi za pse nižje in srednje rasti. Poleg lepotnega opravila lahko naprava pomaga tudi pri odpravi kožnih težav kot so srbenje in draženje saj lahko z njenjim delovanjem odstranite alergene in druge dražljaje iz dlake tako boste lahko pripomogli k boljšemu zdravju vašega ljubljenčka in dobremu počutju. 

S pomočjo JIMMY-jevega negovalnega aparata bi lastniki lahko prirezovali dlake, redčili in očistili dlako ter krtačili svojega ljubljenčka. Pri samem delovanju naj bi naprava proizvedla nizek in nežen zvok, večji pretok zraka za hitro sušenje dlak, nastavljivo regulacijo hitrosti in temperaturo izpihanega zraka ter visoko stopnjo sesalnega vakuuma za hitrejše pobiranje dlak. Za enostavnejšo uporabniško izkušnjo pa naj bi Jimmy-jeva novost zajemala tudi LED zaslon, negativne ioni za odpravljanje statične elektrike ter vodoodporno zaščito.

Ker lahko mnenje lastnikov štirinožcev bistveno izboljša k razumevanju potreb in ne nazadnje prispeva tudi k boljši in učinkovitejši izdelavi samega produkta vas prosimo, da odgovorite na kratko anketo, ki je predstavljena v spodnjem obrazcu. Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo. 

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
jimmy sesalniki ročni sesalniki za pršice sesalniki za pršice sesalnik za pršice ročni sesalniki alergije baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje