Črni petek tudi letos prinaša super popuste

Črni petek tudi letos prinaša super popuste

Zakorakali smo v november, ki poleg prave jeseni napoveduje mamljive nakupovalne priložnosti. Tako spletne kot tudi fizične trgovine se že pripravljajo na pestro in ugodno ponudbo, v sklopu črnega petka. 

Črni petek bomo pri  Smartusu obeležili z izjemnimi akcijami in atraktivnimi ponudbami izdelkov iz naše ponudbe. Letošnji črni petek bo potekal 25.11.2022, vendar bodite pozorni na otvoritev akcije, saj pripravljamo ugodno ponudbo z začetkom tedna, torej 21.11.2022.

Ker so za nas vaše želje, podpora in svetovanje, ki vam ju nudimo ter dobre izkušnje po nakupu ključne, smo se tokrat obrnili na vas dragi kupci. Na naši FB strani izvajamo anketo, v kateri smo vas povprašali, v katerih kategorijah izdelkov si želite najboljše popuste in ugodnosti za praznike nakupovanja (Črni petek in 11.11). Klik do ankete: https://poll.app.do/prazniki-nakupovanja-crni-petek-11-11?fbclid=IwAR3lk4mQ98qY33AvBkEOT9Qt4sON9lIWmbYfnzePnPjsAn2rFQZuNmFnFV0

Ponudbo v sklopu črnega petka vam razkrijemo tik pred pričetkom akcije in bo vsekakor prinesla atraktivne ponudbe na izdelke iz različnih kategorij: pametni telefoni, pametni dom, prosti čas, hišni ljubljenčki, brezžične slušalke in osebna nega.  Zato si hitro pripravite nakupovalni seznam in brez odlašanja v akcijo.

Edinstvena akcija, ki je ne gre zamuditi v času črnega petka pa je gotovo ponudba skiroja Navee N65, ceno mu bomo v času akcije znižali iz 699 eur na neverjetnih 499 eur. 

Skiro Navee N65, ki se ponaša z inovativnim zložljivim sistemom, omogoča hitro in enostavno sestavljanje ter priročno shranjevanje. Njegove 10-palčne terenske pnevmatike ponujajo večjo absorbcijo udarcev ter manj tresljajev med samo vožnjo. 17cm široko stojišče iz magnezijeve zlitine prevlečeno z visoko elastično silikonsko podlogo proti zdrsu omogoča bolj svobodno držo na skiroju. Z 500W brezkrtačnim motorjem brez težav premaga tudi 25% klanec. N65 uporablja zasnovo dvojnih zavor pri čemer se ponaša z sprednjimi E-ABS ter zadnjimi disk zavorami, ki mu zagotavljajo pravočasen odziv in krajšo zavorno pot. Skiro je opremljen z 48V 12.5Ah litijevo baterijo visoke zmogljivosti z BMS sistemom za upravljanje, kar omogoča avtonomijo za kar 65 prevoženih kilometrov. Zahvaljujoč njegovi izjemno močni konstrukciji je njegova nosilnost primerna za uporabnike do 120kg. 

Črni petek resnično prinaša neverjetne ugodnosti na nakupe, zato bodite pripravljeni, da še pravi čas preverite ponudbo in ne zamudite ugodnosti, ki smo jih pripravili na Smartus.

vse pripombe

Prispevaj Komentar