JIMMY SEPTEMBER

JIMMY SEPTEMBER

JIMMY SEPTEMBER

Blagovna znamka Jimmy, znana po kvalitetnih brezžičnih sesalnikih in že dodobra usidrana na slovenskem tržišču, pripravlja pester september.

JIMMY GLOBAL

Med 2. in 6. septembrom se je znamka z vsemi novostmi in najbolj priljubljenimi modeli predstavila na sejmu IFA v Berlinu, kjer proizvajalci razstavljajo najnovejše dosežke na področju zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov, informacijske tehnologije in telekomunikacij.

JIMMY V EVROPI

Konec tega tedna, natančneje 9.septembra se s slovesno otvoritvijo odpirajo vrata prve trgovine Jimmy na evropskih tleh, v italijanski Veroni. Trgovina bo na enem mestu ponudila najnovejše modele sesalnikov, sušilcev za lase ter ostalih gospodinjskih pripomočkov iz njihovega asortimana.

JIMMY SLOVENIJA

Jimmy september, kot smo v Sloveniji poimenovali mesece aktivnosti v sklopu blagovne znamke JIMMY, prinaša zanimive aktivnosti in atraktivne akcijske ponudbe izdelkov.

LANSIRANJE NOVOSTI

16. septembra bomo v sklopu blagovne znamke JIMMY predstavil dva najnovejša modela sesalnikov Jimmy na slovenskem tržišču. V našem prodajno razstavnem salonu Smartus v ljubljanskem BTC (dvorana A, visoko pritličje) boste imeli možnost spoznati modela Jimmy  H9 flex in Jimmy H10 pro. Na dan dogodka bosta nova modela sesalnikov na voljo z 10% popustom (velja za nakup enega izdelka) v trgovini Smartus v BTC Ljubljana.

Dogodek bo potekal v petek, 16. septembra od 11.00 ure dalje, zato prisrčno vabljeni.

Da bo mesec še bolj vesel in pester, smo za vas ( tako na spletu www.smartus.si kot tudi v trgovini Smartus, BTC, dvorana A) pripravil akcijske cene določenih JIMMY izdelkov:

JIMMY september je tu, zato ne zamudite izjemnih priložnosti, ki jih prinaša.

Jimmy - ko tehnologija izboljša kakovost življenja!

vse pripombe

Leave a Reply