Vsi na kolo ali skiro

Vsi na kolo ali skiro

Če smo se še pred kratkim pritoževali, da vreme ni primerno za vožnjo s kolesom, temu sedaj ni več tako. Na naša vrata je na veliko potrkala pomlad in nam poleg drugih radosti ponudila možnost, da za vožnjo namesto avtomobila izberemo kolo ali skiro.

rDlh2wz4D2yhBpaWlpLDWNZ2bCptRM0iY5pgdWHrxa4gr8hDRT3e_MH7E0Vaj_WUumhrLFsD49Xx8XSXj3oy7bP_EIEuR-16g_D3G-8chosefTZma12p-cpnIIG-FwRi311_GCAtiWQXSV09iA

Klasičnim kolesom in skirojem so se že pred leti pridružila električna kolesa in skiroji, ki so zelo uporabni nadomestki, predvsem ko si želimo enostavneje in hitreje priti od točke A do točke B.  

-Ljo4v6HkicgmKKlE1YDFXrU0wx8lUyxGJzy6L-fSMHzO1dPBI40LLrQP2hbU44tna6gDY0ekuvN50fAOT_nC72nXcdwo7Vjhoi0dDS3LRR2DnU366ucZRpmkdIkR0g31a3DKXmk-IriXjTMrw

Spodbujanje e-mobilnosti, predvsem uporabo električnih koles, prinaša uvajanje novega koncepta urbane mobilnosti. Namesto, da se po opravkih, v službo, šolo ali na izlet odpravite z avtomobilom, lahko za to uporabite električno kolo, ki vam poleg rekreacije omogoča, da na cilj prispete lagodno in hitro.  

V mestih, kjer se prebivalci in obiskovalci največkrat srečujejo s težavami glede parkiranja, je uporaba električnega kolesa vsekakor dobrodošla.

Naša ponudba električnih koles je pestra, saj med njimi najdete takšna, ki so namenjena zgolj lagodni mesti vožnji, do tistih, s katerimi boste premagovali višinske kilometre in takšna, ki jih enostavno zložite in odnesete s seboj v pisarno ali na morje.

Da boste zase našli primerno električno kolo, smo se v Smartus-u, ki je pred kratkim na novo odprl tudi vrata trgovine v BTC-ju, dvorana A, odločili pripraviti festival e - koles in e-skirojev.

Na dogodku boste lahko preizkusili različne znamke in modele koles, jih testirali in dobili konkretne odgovore na vaša vprašanja.

Predstavili vam bomo znamke električnih koles Ado in Himo. Modele koles, ki so namenjeni zahtevnejšemu premagovanju ovir, mestna kolesa in kolesa, ki se jih enostavno sestavi in pospravi: 

eCg06GhoB4rwP4ooCVvMsApmrx1N6Z_RguzVFTCc7k0TF4LzGSTmFvbq6o5gO7Z7L3wYczCns9eytV_3NeqMN-_79rnWrbgJ2ca1SyDeG-IN5-aZbLHtOuc3A8tawOjpDnLbZaflm-hJjCng_g

Himo C26, električno kolo - izdelan, da vam olajša vaše poti, z njim boste lahko prečkali vrvež ulic in živahne gneče ali pa se preprosto odpeljali daleč stran v mirno naravo in uživali v razgibanem gorskem pobočju. Odlikuje ga certifikat CCC, elektronski nadzorni sistem, skladna izdelava s standardi EU, vodoodporna zaščita, LCD visoke ločljivosti, visoka odpornost pred vetrom in dežjem, podatki o sami vožnji pa bodo dosegljivi v realnem času prek pametne aplikacije.

EE7hYTHNqRgj66ls-s_NhWY6_eDxsGYcA6GY3-6oVIng-BB_OhXwT9Ou_-U_VcwdUGOL0q_hfYpSd1v-GQgwUKhw3mCRUcA68m7GbS2WqwEUqpJ0DguSmRJkDeVZM_BwYErC2uh4IHkBClgMZw

Himo Z20, zložljivo električno kolo - sestavljeno iz lahkega in kompaktnega, patentiranega aluminijastega okvirja, ki omogoča enostavno zlaganje v treh korakih. Zaradi zložljive oblike ga brez težav prevažamo v prtljažniku avtomobila ali v dvigalu. 

Na voljo so trije načini uporabe: “klasično kolo”, “kolo s pomožnim motorjem” (avtonomija do 80km) in “100% električen pogon” (avtonomija do 50km). Za popolno prilagoditev voznim razmeram pa poskrbi Shimano menjalnik s šestimi prestavami. 

Ado A20, zložljivo električno kolo - zahvaljujoč ergonomski zasnovi, robustnemu motorju in dvojnemu mehanskemu sistemu kolutnih zavor je ADO A20 prava izbira za vse, ki iščejo pravo kombinacijo stila, trpežnosti in prenosljivosti. Okvir električnega kolesa iz aluminijeve zlitine ponuja vzdržljivost, trpežnost in največjo obremenitev uporabnika do 120 kg. Kolo je zložljivo in tehta le 24 kg, kar pomeni, da je idealna izbira za vsakodnevno pot v službo ali potovanje, saj ne zasede veliko prostora. Kolo je opremljeno s krmilnim sistemom G-Drive, kar mu omogoča hitro prejemanje signalov in učinkovit nadzor nad porabo energije. Poleg tega je opremljeno s kar sedmimi prestavami na Shimano menjalniku, tako se bo dobro obneslo na vsakem terenu. Unikatna zasnova samega kolesa omogoča, da samo delovanje prilagajate vašim potrebam ter tako prečkate hribe in doline, gozdove ter manj urejene ceste brez težav.

 xcl531k93aoG4OW48vl5lM5aJi8yjZZKR7mgvkApA7IE-BS6PL_F095gHsbCoCsFgrvkROoGGg41bvWHG13Pgy7rzC5isL6mdK6Lo5wG8VSYO7trIzSz6_KS0p4cMfD6vGkNW4ZLvVyeAr17Ew

Na dogodku boste poleg koles imeli možnost spoznati tudi električne skiroje znamk Navee in Kugoo

Električni Skiro NAVEE N65 - visokozmogljiv električni skiro, ki svojim uporabnikom ponuja varno, udobno in inteligentno izkušnjo same vožnje. Ponaša se z inovativnim dvojno-zložljivim sistemom, ki omogoča hitro in enostavno sestavljanje ter priročno shranjevanje, pri tem vas bo navdušil tudi zložljivi del njegovega krmila. Električni skiro uporablja 10-palčne terenske pnevmatike, ki zaradi večjega premera ponujajo večjo absorbcijo udarcev ter manj tresljajev med samo vožnjo. NAVEE N65 ima 17cm široko stojišče iz magnezijeve zlitine prevlečeno z visoko elastično silikonsko podlogo proti zdrsu, kar uporabnikom omogoča, da stojijo bolj svobodno.  Za izjemno stabilnost in brezhibno delovanje se v notranjosti skiroja skriva visokokakovosten 500 W brezkrtačni motor, ki bo vaše novo prevozno sredstvo brez težav popeljal tudi v 25% klanec. Pri njegovi uporabi pa vam bo na voljo tristopenjska nastavljiva hitrost: 25km/h, 15km/h ter 6km/h.

 DKDftrgkaOwoWgA36WXOAe7YU0YEGsE1avCXFyToqWPQrAkWBK27YvioJ67BO30tDAiBVDbHTAlL1P877qZ4hVYQnj8W2DoDLqIHNJyumdbDN8BP9PoFyVnG5jcw0QO0VeB_bBRtQrcGnu8dfQ

Električni Skiro Kugoo S1 Pro - Poganja ga zmogljiv brezkrtačni 350 W motor ki omogoča hitrost do 25 km/h z možnostjo vzpenjanja v 15° klanec. Za prilagajanje različnim razmeram na cestišču vam je na voljo tristopenjska nastavljiva hitrost. V notranjosti skiro skriva  36V 7.5Ah baterijo visoke zmogljivosti za kar do 30 prevoženih kilometrov. Za boljšo vidljivost v večernih urah je opremljen tudi z LED žarometom ter zadnjo lučjo, njegovo aluminijasto zasnovo krasi gumijasta protizdrsna podlaga tako na stojišču kot na ročajih, za dodatno mero udobja pa sta tu še sprednja ter zadnja amortizerja. KUGOO S1 Pro omogoča nosilnosti do 120 kg.

 T9t7gYR_7CDHSymQFqbCSuDR-9vDj6nOvEm-iEHYNauAYYcfwYqqeC32nfRfNl42HHFgySO6WS1PRfx71yzTbuGlBgHvbVvVgeZBBzM7B2xg3yKpIlLigI3zXReWqs-GKtDXZ-JeTZ9sniKKMw

Zapeljite se na testno vožnjo z električnim kolesom ali električnim skirojem po vašem izboru. 

Pridružite se nam na festivalu e-koles in e-skirojev, 13. in 14. maja v BTC, pred vhodom A5 v dvorano A. 

tlNyDRrJvIHqhvS1DnHTXKaFrp0ZFfwOWvDdV4y8J2U0GoFHVZcf1rtlCn88Rvr6nzPCPYIvx5CIP7_gs28oZN-sRGkMJMs1SDLokj0R2YQ8oOa9HYroxMoCcqkDwUY-LhxrsFVlrb0ztUXAhA

NASVET: Pri vožnji z električnim kolesom in električnim skirojem vam svetujemo, da upoštevate veljavne cestno prometne predpise, saj je varnost udeležencev v prometu na prvem mestu!

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa