Smartus.si na sejemu Alpe - Adria med 23. in 26. marcem

Smartus.si na sejemu Alpe - Adria med 23. in 26. marcem

Prihaja pomlad, čas, ko je potrebno prevetriti naš dom in se ponovno spraviti v pogon. 

Z izdelki, ki vam bodo olajšali oz. na drugi strani polepšali spomladanske dni, se bo na letošnjem sejmu Alpe-Adia predstavila tudi spletna trgovina Smartus.si.

Sejem svoja vrata odpira na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v sredo 23.marca in bo za obiskovalce odprt do 26.marca. Naš razstavni prostor najdete v MARMORNI DVORANI / B na razstavnem mestu 47. https://www.alpeadria.si/

Ko se pomlad prebuja, se tudi v nas ponovno budi želja po večji aktivnosti in seveda osvežitvi našega doma. Zato vam tokrat na sejmu predstavljamo blagovno znamko Jimmy, z več kot 27-letnimi izkušnjami v industriji, 750 oblikovalci in 1300 patentiranimi tehnologijami, ki vodi v proizvodnji brezkrtačnih digitalnih motorjev. Blagovna znamka JIMMY navdušuje gospodinjstva po vsem svetu. Med najbolj znane izdelke spadajo pokončni sesalniki Jimmy, Jimmy profesionalni sušilci za lase, in drugi gospodinjski pripomočki.

Poleg čistega in urejenega doma ali notranjosti počitniške prikolice, je pomlad čas, ko nas narava kar kliče na plano. 

Zato nas obiščite na razstavnem mestu, kjer boste lahko spoznali raznolike modele električnih koles znamk ADO in HIMO, ki ponujajo možnost hitre, cenovno ugodne in udobne vožnje, tako po mestu kot bližnji okolici.

Poleg električnih koles, vam premikanje po mestu bistveno olajšajo tudi električni skiroji. V naši ponudbi dobite kar tri znamke električnih skirojev: Xiaomi, Kugo in Navee. Sledenjega bo možno na sejmu tudi videti.

NAVEE N65 visoko zmogljiv električni skiro, ki svojim uporabnikom ponuja varno, udobno in inteligentno izkušnjo same vožnje. Ponaša se z inovativnim dvojno-zložljivim sistemom, ki omogoča hitro in enostavno sestavljanje ter priročno shranjevanje, pri tem vas bo navdušil tudi zložljivi del njegovega krmila. Pnevmatike ponujajo večjo absorbcijo udarcev ter manj tresljajev med samo vožnjo. Njihova 7,6 cm širina nudi večjo stabilnost in udobnejšo izkušnjo v primerjavi s tradicionalnimi tankimi pnevmatikami. NAVEE N65 ima 17cm široko stojišče iz magnezijeve zlitine prevlečeno z visoko elastično silikonsko podlogo proti zdrsu, kar omogoča večjo stabilnost. Na voljo je tristopenjska nastavljiva hitrost: 25km/h, 15km/h ter 6km/h.

Na razstavnem prostoru boste lahko spoznali tudi blagovno znamko Bluetti, ki izdeluje naprave za shranjevanje energije, prenosne akumilatorje in polnilne postaje. Kot nalašč za vse, ki načrtujete dopust v neokrnjeni naravi, kjer ni dostopnega omrežja. Akumulatorji Bluetti vam zagotovijo, da vaše aplikacije ali naprave delujejo nemoteno. https://www.bluettipower.eu/

Obiščite nas na sejmu Alpe - Adria med 23. in 26.marcem ter v živo spoznajte naše izdelke in skupaj z nami zakorakajte v pomlad.

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa