JIMMY F2 Nano sušilnik za lase

JIMMY F2 Nano sušilnik za lase

JIMMY je blagovna znamka podjetja King Clean Electric Co.,Ltd, ki se posveča ustvarjanju kakovostnega in zdravega življenjskega sloga za globalne uporabnike. Na trgu delujejo že od leta 1992 njihovi izdelki pa so prisotni v več kot 100 državah. Spekter izdelkov predstavljajo:

  1. Akumulatorski sesalniki
  2. Pametni sušilniki za lase
  3. UV sesalniki proti pršicam
  4. Gospodinjski aparati

Novi sušilnik Jimmy F2 se lahko pohvali tako s svojo funkcionalnostjo, kot tudi modernim dizajnom. Uporabniku ponuja super izkušnjo, s katero lahko prihrani veliko dragocenega časa, kar pa še posebej v današnjih časih veliko pomeni. Sušilnik ima vgrajen močan 6-listni motor z 1800W izhodne moči, ki prepušča 1,5m³ količine zraku na minuto ter tako omogoča izredno hitro sušenje lasi. Dodatna prednost novega sušilnika se kaže s posebnim načinom navijanja grelne žice katera zagotavlja, da je temperatura delovanja enakomernejša s čimer preprečuje pregrevanje ter nežno ščiti lase. Jimmy F2 prihaja obogaten z napredno nano ionsko tehnologijo katera mogoča, da so lasje po sušenju sijoči in svilnato gladki ter zaščiteni pred poškodbami toplotne obdelave. Prednost negativnih ionov se kaže tudi v nevtraliziranem pozitivnem naboju na laseh, tako le-ti odpravijo statično elektriko in gladijo lase. Sušilnik nudi uporabniku 2-nivojsko nastavitev hitrosti zraka in način sušenja z mrzlim ali vročim zrakom. Priložena šoba se lahko obrača za 360° in omogoča uporabniku, da jo nastavi po svojih željah. Šoba je tanjše oblike in je idealna za natančno oblikovanje las. Jimmyijem najnovejši sušilnik je zaradi zložljivosti in nizke teže primeren za potovanja, hkrati pa tudi doma ne zavzame veliko prostora. 


Osebna izkušnja uporabnice:

URŠKA.L

Všeč mi je bila škatla v kateri je bil zapakiran sušilnik, ta je manjša in ne zavzame veliko prostora, zato ga še danes hranim v njej. Sam dizajn je preprost a hkrati eleganten, všeč mi je tudi barva, ki je nevtralna, tako da ga lahko brez problema uporablja tudi moški. Takoj sem bila navdušena nad zložljivo obliko sušilnika, ki omogoča lažjo prenosljivost in prihranek na prostoru. Moj stari sušilnik je precej večji in ne priročen za potovanja. No pa da opišem še samo izkušnjo sušenja las, ki je najbolj bistvena. Lasje so bili po sušeni v res rekordnem času (v času pred službo) in v času sušenja sem lahko s krtačo lepo oblikovala lase kar v primerjavi z običajnim sušilnikom nisem uspela, saj so se mi lasje konstantno vozlali. Po sušenju so lasje bili svilnati na dotik in imeli so lesk, tako da jih tudi likati nisem rabila (moji lasje so sicer ravni, vendar sem jih po sušenju vedno zlikala, da so se potem svetili). Mojo izkušnjo lahko opišem kot pozitivno, stari sušilnik pa je zaradi tega pristal v kotu, kjer čaka na boljše čase.

                

Image 1:  JIMMY Nano sušilec za lase F2          

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa