• Pametna Steza za Hojo in Tek R2 - Siva

Kingsmith WalkingPad R2 Pametna Steza za Hojo in Tek - Črna

699,00 €
Z davkom
000602

Pametna steza za hojo in tek, 1.25HP brezkrtačni motor, 918W, LED zaslon, 0.5 - 10 km/h, 180-stopinjski zložljivi dizajn, daljinski upravljalnik, upravljanje preko pametne aplikacije, nosilnost 110kg

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €

Xiaomi Pametna Steza za Hojo in Tek Kingsmith R2

Predstavljamo R2 - novo pametno stezo za hojo in tek kot naslednico izredno priljubljene zložljive steze R1 Pro.


Poleg novega, privlačnega in minimalističnega dizajna R2 prinaša izboljšave v sami mehanski strukturi. Njeno delovanje zdaj poganja izredno tih 1.25HP brezkrtačni motor z 918W, na sami zunanjosti pa jo bogati nov LED zaslon, nova oblika ročaja brez statične elektrike, pa tudi nov okvir iz aluminijeve zlitine, ki bo s posebej oblikovanim štirislojnim trakom dodatno zadušil hrup ter omogočil stabilno vadbo za uporabnike vse do nosilnosti 110kg. Novi stezi je dodana tudi gladka mehka plast EVA z nizkim koeficientom trenja in trpežno vlakneno ploščo visoke gostote, le-ta tako skrbi za blažitev samih udarcev na kolena. Poleg nedrseče stranske podlage na obeh straneh je za boljši oprijem dodana tudi protizdrsna prevleka. Da vam bo steza s svojo zasnovo zagotavljala pristno tekaško izkušnjo priča podatek, da je uporabniku na voljo 610 mm široka tekaška površina, 70 mm visoka tekaška ploščad ter 1200mm dolg tekaški pas.

Tako kot njena predhodna verzija je tudi R2 steza posebej razvita za najpreprostejšo možno vadbo kar v vašem domu - kar jo tudi ločuje od ostalih tradicionalnih tekalnih stez. Le-te so ogromne in zavzamejo veliko prostora, R2 pa je opremljena z dvojnim zložljivim mehanizmom pri čemer se trak in ročaj zlahka zložijo za kompaktno in enostavno shranjevanje. R2 je tako ohranila že znane funkcije zlaganja, pri čemer pa je izboljšan sam sistem zložljive zaponke. Zahvaljujoč 180-stopinjski zložljivi zasnovi steza omogoča tudi možnost pokončnega shranjevanja, tako jo boste preprosto lahko shranili kamor koli saj bo zavzela le 0,11 kvadratnih metrov prostora in vam s tem sprostila prostor, ki ga običajno namenite za ostale stvari.

Tekaški pas nove steze je namenjen tako hoji kot teku saj omogoča razpon hitrosti od 0.5 pa vse do 10 km/h, pri tem pa jo lahko upravljate na tri načine. Ročni način omogoča, da povečate ali zmanjšate hitrost oziroma zaženete ali zaustavite delovanje vaše steze s priloženim daljinskim upravljalnikom, medtem ko bo v samodejnem načinu steza zahvaljujoč visoko natančnemu senzorju samodejno prilagodila hitrost glede na vaše korake in ritem, tako bo povečala hitrost v kolikor bo zaznala, da ste prehitri ali pa le-to zmanjšala v kolikor boste zaostajali. Poleg ročnega in samodejnega programa pa lahko novo R2 stezo upravljate tudi s pomočjo glasovnega pomočnika.

Za dodatno varnost pri vadbi ima R2 dodatno varnostno zaponko in sprednji ročaj/pregrado. Ročaj tako zagotavlja dodatno ravnovesje, varnostna zaponka pa deluje kot gumb za zaustavitev v sili.

Podmazovanje pametne steze je izrednega pomena, le-to je potrebno storiti s posebej namenjenim silikonskim mazivom po vsakih 30-ih urah uporabe ali po daljšem času nedelovanja, v kolikor se ugotovi, da je tekaška površina presušena s čimer se povzroči okvara motorja je garancija neveljavna.

Znamka
KingSmith
Model
WalkingPad R2
Barva
Črna
O Izdelku
Napajalna napetost: 220V, Nazivna moč: 918W
Tip zaslona
LED Zaslon
Povezljivost
Pametna aplikacija
Funkcije
Načini delovanja: tek, hoja. Načini upravljanja: ročni z daljinskim upravljalnikom, avtomatski. Hitrost: 0.5-10km/h.
Mere in teža
Teža izdelka: 36kg, Mere izdelka: 145.2x72.2x130cm (postavljena), 100x72x16.15cm (zložena) , Širina tekalnega pasu: 44cm, Tekalna površina: 120x44cm
Embalaža
Teža paketa: 40.5kg
Splošno
Maksimalna teža: 110kg
Vsebina paketa
1 x R2 Steza za hojo in tek 1 x Napajalni kabel 1 x Daljinski upravljalnik 1 x Viseča vrv 1 x Ključ 1 x Silikonsko olje

Določene reference

Napišite svoj pregled

Kingsmith WalkingPad R2 Pametna Steza za Hojo in Tek - Črna

Pametna steza za hojo in tek, 1.25HP brezkrtačni motor, 918W, LED zaslon, 0.5 - 10 km/h, 180-stopinjski zložljivi dizajn, daljinski upravljalnik, upravljanje preko pametne aplikacije, nosilnost 110kg

Napišite svoj pregled

4 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €