Xiaomi Q2S OVICX Plus Tekalna Steza
  • Xiaomi Q2S OVICX Plus Tekalna Steza

OVICX Q2S Plus Tekalna Steza - Črna

629,90 €
Z davkom
000400

Tekalna steza, Prenosna zasnova, Razpon hitrosti od 1 km/h do 14 km/h, Prilagajanje hitrosti korakov 0,1 km/h, 3HP motor, LED zaslon, Bluetooth, Funkcija hitrega preklopa, Aplikacija FitShow, Tehnologija Silkworm, Teža 41kg

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €

Q2S OVICX Plus Tekalna Steza

Z novo tekalno stezo OVICX Q2S bo vaša telovadba mogoča kar od doma ali pisarne, pohvali se lahko z prenosno zasnovo, profesionalnim sistemom za blaženje udarcev ter širokim tekalnim pasom površine 110 x 43 cm. Z njeno pomočjo boste tako lahko vzdrževali svojo fizično kondicijo s tekom ali preprosto rekreativno hojo saj omogoča hitrost od 1 km/h do 14 km/h.

Če vam doma primanjkuje prostora za shranjevanje, ne skrbite steza ima zložljivo ploščato zasnovo, s svojimi 21cm debeline pa vam bo omogočala odlično možnost shranjevanja. Opremljena je tudi z dvema zložljivima stabilizatorjema katera omogočata njeno vertikalno shranjevanje, enostavno jo boste tako lahko postavili pod posteljo kot tudi ob prazen zid pri tem pa niti opazili ne boste, da je tam. Ena izmed najpomembnejših lastnosti nove tekalne steze je njena prenosljivost, pri čemer naj vas njena teža s 41kg ne zavede, saj je za lažje premikanje iz ene sobe v drugo opremljena z dvema integriranima kolesoma.

Pas steze je večplastni pri čemer je njegov zgornji sloj gumiran za boljši oprijem, za izboljšano stabilnost samega stopala pa ponuja teksturirano površino. Poleg navedenega tekalna steza prihaja s tehnologijo absorpcije udarcev Silkworm, z drugimi besedami steza sloni na šestih stabilizatorjih iz pene z visoko gostoto, ki delujejo tudi kot elementi blaženja udarcev. Steza s tem doseže popoln anti-šok učinek tako bo vsak vaš korak udoben, zmanjšan bo pritisk na vaše sklepe hkrati pa boste preprečili morebitne poškodbe. A to ni edina pozitivna stvar, ta inovativni sistem tudi zmanjšuje hrup, ki nastaja med tekom tako vaši sosedje sploh ne bodo vedeli, kakšen športnik ste.

V središču steze se nahaja močan 3HP motor ki izvaja uravnoteženo, tiho in učinkovito delovanje ter tako podaljša življenjsko dobo steze, opremljena pa je tudi z visokokakovostnimi krogličnimi ležaji kar omogoča gladko gibanje jermena. Steza vam ponuja prilagajanje hitrosti vaših koraki za 0,1 km / h tako bo prehod iz enega nivoja v drugi potekal gladko, brez sunkov ali nenadnih sprememb, pri tem ima tudi funkcijo hitrega preklopa med hitrostjo hoje in prejšnjo nastavitvijo hitrosti, kar je lahko zelo koristno za intervalne treninge. Hitrost vadbe lahko enostavno prilagodite vaši trenutni fizični kondiciji in razpoloženju. Na primer če se po napornem dnevu ne počutite razpoloženi za tek, morate le pritisniti gumb za samodejno zmanjšanje hitrosti, če pa se počutite polne energije lahko stezo koristite s hitrostjo do 14 km/h.

OVICX Q2S je opremljena z LED zaslonom, kateri prikazuje hitrost, čas, kalorije, opravljeno razdaljo ter vaš srčni impulz. Za slednje ima steza na vsaki strani zaslona dva kovinska senzorja katera je potrebno med vadbo držati, da vam lahko razbere utrip. Opremljena tudi z vgrajenim Bluetooth tako jo boste lahko sinhronizirali z vašim pametnim telefonom prek aplikacije FitShow, le-ta pa vam bo omogočala da spremljate zgodovino vaše vadbe ponuja pa tudi funkcije, kot so cilji vadbe in različne vadbene programe.
Znamka
Xiaomi
Model
XQIAO OVICX Q2S
Barva
Črna
O Izdelku
Napajalna napetost: 220V-240V, 50/60Hz, Nazivna Napetost: 1,0 / 2,5 HP
Funkcije
Hitrost: 1-14km/h, Pametna Aplikacija, LED zaslon.
Mere in teža
Teža izdelka: 41kg, Mere (razgrnjene): 1470 x 650 x 1140 mm,Mere (zložene): 1470 x 650 x 210 mm, Mere površine traku: 43 * 110 cm.
Omejitve
Maksimalna teža: 100kg
Vsebina paketa
1 x Xiaomi Q2S OVICX Plus Tekalna Steza

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

OVICX Q2S Plus Tekalna Steza - Črna

Tekalna steza, Prenosna zasnova, Razpon hitrosti od 1 km/h do 14 km/h, Prilagajanje hitrosti korakov 0,1 km/h, 3HP motor, LED zaslon, Bluetooth, Funkcija hitrega preklopa, Aplikacija FitShow, Tehnologija Silkworm, Teža 41kg

Napišite svoj pregled

7 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €