• Xiaomi Q2S OVICX Plus Tekalna Steza - Črna
  • Xiaomi Q2S OVICX Plus Tekalna Steza - Črna
  • Xiaomi Q2S OVICX Plus Tekalna Steza - Črna

OVICX Q100C Sobno Kolo - Črna

Prihranek 20,00 €
229,00 € 249,00 €
Z davkom
000507

Sobno Kolo, Prenosna zasnova, Nastavljivi magnetni upor, LCD zaslon, Kvaliteten vztrajnik, Nastavljivi sedež in krmilo, Teža 27 kg

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovini Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

Xiaomi OVICX Q100C Sobno Kolo - Črna

Tako kot mi, boste tudi vi najverjetneje preživeli vaš zaslužen dopust na soncu (in s pogledom na morje). Med zimo je nekaj povsem normalnega, da se tiho nabirajo kilogrami, vendar poletje že vztrajno trka na vrata. Časa za samozavestno postavo že počasi zmanjkuje, na srečo pa je na našo virtualno polico prispelo povsem novo Xiaomi OVICX X100C sobno kolo. Z nastavljivim magnetnim uporom, vztrajnikom teže 6.5 kg in mehanizmom iz polipropilena, bo popolno imitiral vožnjo kolesa na prostem in poskrbel, da bodo priprave na poletje kanček lažje. 

Sobno kolo OVICX Q100C vam z nastavljivim 8 stopenjskim sedežem in 7 stopenjskim krmilom omogoča, da boste kalorije izgubljali v udobju vašega doma. Zahvaljujoč trdnemu okvirju, jermenskem pogonu s 6 režami in magnetnem delovanju, bosta varnost ter tiha vadba zagotovljena v vsakem prostoru. 

Jermenski pogon vam bo omogočil, da pozabite na konstantno vzdrževanje, kot ga zahtevajo nekatera sobna kolesa. Zaščita vaših kolen in sklepov je zagotovljena z magnetnim regulatorjem, ki poleg varnosti zagotavlja brezstopenjski nadzor pri nastavitvi upora. To pomeni, da omogoča nastavitev 0-100%, kar vam bo dalo pri  izbiri napora popolno svobodo in treninge prilagojene vašim telesnim sposobnostim. Za varnost je poskrbljeno tudi z gumbom, ki deluje kot zasilni izklop, ki bo na varen način zaustavil kolo. 

Na Xiaomi OVICX Q100C Sobnem kolesu najdemo tudi majhen večnamenski LCD zaslon, ki prikazuje trenutno hitrost, prevoženo razdaljo, porabljene kalorije in čas kolesarjenja. Ta model nam ne ponuja indikatorja srčnega utripa ali pulznega senzorja, vendar lahko le tega nadomestite z nakupom pametne športne zapestnice ali ure, ki jo dobite na naši spletni strani.

Na dnu sobnega kolesa sta pritrjena dva koleščka, ki vam omogočata lažji transport 27 kilogramov težkega kolesa. Zaradi ergonomskega in minimalističnega izgleda ter majhne velikosti, ki zavzema le 0.65 m2, bo le ta elegantno postavljen v vsakem prostoru.

Xiaomi OVICX Q100 Sobno KoloXiaomi OVICX Q100 Sobno KoloXiaomi OVICX Q100 Sobno KoloXiaomi OVICX Q100 Sobno KoloXiaomi OVICX Q100 Sobno KoloXiaomi OVICX Q100 Sobno KoloXiaomi OVICX Q100 Sobno Kolo

Znamka
Xiaomi
Model
OVICX Q100
Barva
Črna
Tip zaslona
LCD
Mere in teža
Teža izdelka: 27kg, Mere: 1109 x 1145 x 510 mm,Mere pokrite površine : 0.65m2
Omejitve
Maksimalna nosilnost: 110kg
Vsebina paketa
1 x Xiaomi OVICX Q100C Sobno Kolo, 1x Priročnik

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

OVICX Q100C Sobno Kolo - Črna

Sobno Kolo, Prenosna zasnova, Nastavljivi magnetni upor, LCD zaslon, Kvaliteten vztrajnik, Nastavljivi sedež in krmilo, Teža 27 kg

Napišite svoj pregled

9 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €