Najbolje prodajani

VIOMI V3 MAX Robotski Sesalnik - Črn

349,00 €
Z davkom
498328

Sesanje in mokro brisanje, vzorec čiščenja S in Y, navigacija LDS, 24 senzorjev, moč 35W, Li-ion baterija 5200 mAh, sesalni tlak 2700 Pa, samo 60 dB v tihem načinu

Količina
Na zalogi v poslovalnici BTC City
Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €

VIOMI V3 MAX Robotski Sesalnik

Viomi V3 Max podpira čiščenje v vzorcih S in Y, s svojim rezervoarjem za prah in vodo 2v1 pa bo celovito poskrbel za čistočo površin v vašem domu. Njegov sesalni tlak do 2700 Pa omogoča, da se odlično spopade tudi z najbolj trdovratno umazanijo, napredni algoritmi pa mu omogočajo briljantno krmarjenje po sobah in ustvarjanje natančnih zemljevidov, ki jih lahko upravljate prek aplikacije. Robot izstopa tudi po izjemno tihem delovanju pri 60 dB v tihem načinu, tako da lahko pozabite na nadležen hrup!

Robot je opremljen s praktičnim rezervoarjem 2v1, ki omogoča pranje, sesanje ali celo oboje hkrati! Posoda za prah ima prostornino 400 ml, rezervoar za vodo pa 200 ml. Viomi V3 Max ne samo očisti tal v vašem domu, ampak vam prihrani čas in energijo. Poleg tega 3-stopenjska filtracija učinkovito preprečuje sekundarno kontaminacijo. Kupite lahko tudi rezervoar za vodo s prostornino do 600 ml, kar vam bo omogočilo, da bo čiščenje tal po hiši še bolj priročno.

Po poti v obliki črke Y robot posnema ročno čiščenje in temeljito očisti tla, ne da bi preskočil niti en vogal. Tako ste lahko prepričani, da vam drobtine ali trdovratni madeži ne bodo pokvarili razpoloženja! Tla v vašem domu bodo vedno briljantno čista. Viomi V3 Max je opremljen z Nidec brezkrtačnim motorjem, uvoženim iz Japonske, ki zagotavlja sesalni tlak do 2700 Pa. Ima tudi posebej oblikovano krtačo, ki natančno absorbira prah. Robot se odlično obnese z lasmi, drobtinami in celo dlakami hišnih ljubljenčkov. Poleg tega robot inteligentno zazna preproge in samodejno poveča svojo moč na njih, da jih čim bolje očisti.

Viomi V3 Max bo odlično deloval v vašem domu. To omogoča njegov večjedrni procesor, nabor 24 senzorjev ter algoritma SLAM in LDS. Zaradi vsega tega se robot dobro obnese v najbolj zapletenem okolju. Hitro obdeluje podatke, prilagaja pot čiščenja v realnem času, zazna neočiščena območja in ustvarja zemljevide prostorov. Ni vam treba nenehno spremljati njegovega delovanja, saj bo učinkovito sesal in obrisal vaša tla ter se izognil trkom in blokadam. Z lahkoto premaguje tudi ovire do 2 cm višine, kot so pragovi in ​​preproge.

V pametni aplikaciji lahko spremenite načine in nastavitve, upravljajte shranjene zemljevide in načrtujte urnike. Prav tako lahko preverite stanje nadomestnih delov robota. Aplikacija vas bo tudi opomnila, ko morate napolniti rezervoar za vodo. Prav tako je mogoče ustvariti omejene cone in virtualne stene. Zahvaljujoč novemu sistemu Map 2.0 lahko Viomi V3 Max shrani do 5 zemljevidov, tako da bo dobro deloval tudi v velikih hišah.

Želite več funkcij in še več udobja? Za vas imamo odlično novico! Viomi V3 Max je združljiv z Amazon Alexa in Google Asistent kar pomeni, da lahko upravljate glasovne ukaze. Nič več vstajanja s stola ali poseganja po telefonu! Naprava izdaja tudi glasovna sporočila, ki vam bodo zelo olajšala uporabo. Robot vas bo na primer obvestil o majhni količini vode v rezervoarju, tako da je ne boste nikoli pozabili napolniti.

Zmogljiva 5200 mAh baterija je zaslužna za odlično avtonomijo; ko je popolnoma napolnjen, lahko Viomi V3 Max namreč čisti do 215 minut. To je dovolj časa za čiščenje tal do 290 m2! Naprava je zato fantastična tako za majhne kot za velike domove. Ko je baterija skoraj izpraznjena, bo robot odšel na postajo, se napolnil in se nato vrnil na čiščenje od tam, kjer je končal. Poleg tega Viomi V3 Max samodejno blokira izpust vode med polnjenjem, kar zmanjšuje tveganje kratkega stika ali električnega udara.

POMEMBNO: V rezervoar za vodo ne dodajajte detergenta, kisa ali drugih čistilnih sredstev, saj ga to lahko poškoduje! Prav tako proizvajalec priporoča uporabo destilirane vode za podaljšanje življenjske dobe samega izdelka.

Model
Viomi V3 MAX
Barva
Črna
Material ohišja
Plastika, Železo, Silikon
Brezžična povezava
WI-Fi
Frekvenčni razpon
Hrupnost: ≤57Db
Funkcije
posoda za prah: 400 ml posoda za vodo: 600 ml
Napredne funkcije
Vgrajenih 24 senzorjev, 3-v-1 čiščenje, brisanje in sesanje, 360 ° LDS lasersko skeniranje in mapiranje, pametno upravljanje z aplikacijo MiHome, Google Asistent in aplikacijo Amazon Alexa
Baterija
35W, 5200mAh; Samodejno polnjenje
Mere in teža
Mere: 355 x 105mm; Teža: 4.5 kg
Splošno
Sesalni tlak: 2700Pa
Vsebina paketa
1 x Robotski sesalnik, 1 x 2 v 1 rezervoar za vodo, 2 x Stranska krtača, 1 x Polnilna postaja, 1 x Adapter, 1 x Krpa za mokro brisanje, 1 x Držalo za krpo, 1 x Krpa za suho brisanje, 1 x Posoda za prah
2021-01-06

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

VIOMI V3 MAX Robotski Sesalnik - Črn

Sesanje in mokro brisanje, vzorec čiščenja S in Y, navigacija LDS, 24 senzorjev, moč 35W, Li-ion baterija 5200 mAh, sesalni tlak 2700 Pa, samo 60 dB v tihem načinu

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €