VIOMI V3 Robotski Sesalnik - Črn

379,00 €
Z davkom
370386

Pametni robotski sesalnik, LDS laser, SLAM algoritem, AI Dynamic Path, 2600Pa sesalna moč, Silver Copper Ion HEPA filter, 5 shranjenih zemljevidov, 7 urnikov čiščenja, 4900mAh baterija.


Izdelka trenutno ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi!

Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €

VIOMI V3 Robotski Sesalnik - Črn

Po uspešno lansiranem Viomi V2 in Viomi V2 Pro modelu vam sedaj predstavljamo še bolj izpopolnjeno tretjo generacija trenutno najboljših in najzmogljivejši robotskih sesalnikov na tržišču - Viomi V3.  Kot je bilo pričakovati nova generacija prinaša kar nekaj izjemnih izboljšav v primerjavi s svojimi predhodniki, s čimer je tudi postavila visoka merila in zasnovala še višji nivo ostalim modelom pri sami kakovosti, učinkovitosti in tudi zmogljivosti.

Novi Viomi je zasnovan v elegantni črni barvi kovinskega sijaja s premerom 35 cm in višino 9,45 cm zato se bo z lahkoto prebil tudi pod pohištvo z nizkimi nogami. Tako kot že njegovi predhodniki je tudi V3 na vrhu zasnovan z okroglim gumbom za izbiro funkcije čiščenja in napajanja ter izboklino v kateri se nahaja LDS laserski senzor, kateri bo zahvaljujoč 360-stopinjski vrteči se glavi skeniral in ustvaril natančen in popoln zemljevid vašega doma ​​v realnem času. Spodnja stran novega Viomija je opremljena s senzorji ki preprečujejo, da bi vaš sesalnik padel z roba stopnic ali prekucnil kakšen dragocen predmet v vašem domu, skupno na svojem krovu za optimalno delovanje in premikanje po prostoru pa Viomija V3 šteje 12 različnih senzorjev.

Najočitnejša izboljšava novega sesalnika se kaže v izjemno povečani sesalni moči pri čemer je opremljen z 2600Pa in se s tem postavlja na sam vrh najzmogljivejših robotskih sesalnikov na trgu - za primerjavo, sesalna moč ostalih robotskih sesalnikov se giblje med 2000 in 2100Pa. Poleg sesalne moči ima nov Viomi V3 nadgrajen tudi navigacijski algoritem, tako bo z čistilnim slogom "S" ali "Y", izboljšanim SLAM algoritmom ter dodano AI Dynamic Path funkcijo enostavno določil na kakšen način bo najhitreje očistil želeno območje brez da bi izpustil kakšen delček, pri tem pa bo dosegel kar 30% višjo učinkovitost.

Novi model vam nudi tri načine čiščenja (suho, mokro in kombinirano), pri skeniranju prostorov vam bo omogočal shranjevanje do 5 aktivnih zemljevidov, ki jih lahko uporabljate tudi v različnih nadstropjih ter možnost izbire do 7 različnih urnikov čiščenja. Zahvaljujoč japonskim pnevmatikam odpornim proti obrabi KOSEN-NBR in zasnovi ki omogoča odlično plezalno sposobnost se bo vaš novi sesalnik lahko spopadel tudi z ovirami do višine 2cm in bo tako kos morebitnim preprogam. Nadgradnja na področju samega čiščenja se odkriva pri vodnem sistemu kateri se ponaša z novim MEWP Micro Precision Electric Control čipom, tako se lahko poslovimo od nezaželenega uhajanja vode saj se le-ta avtomatsko ustavi ko sesalnik preneha z delovanjem. Serija V3 je opremljena tudi z tro-stopenjskim elektronskim nadzorom in doziranjem vode, v pomoč so mu 550ml vodni rezervoar in ravno tako velik rezervoar za zbiranje prahu in ostale umazanije.

Tokrat so robotskemu sesalniku Viomi V3 kreativno dodali tudi Silver Copper Ion HEPA filter ter namensko krpico za sterilizacijo, tako bo pri samem čiščenju zahvaljujoč  bakreno-srebrnim ionom odstranil nezaželene bakterije v vašem domu. Ta metoda dezinfekcije se beleži kot izredno učinkovita saj se jo uporablja na večini vodnih sistemih, bazenih,..

Tudi Viomi V3 pri svojem delovanju uporablja dobro poznano pametno aplikacijo Viomi Robot podprt pa je tudi v Mi Home aplikaciji, katera vam bo omogočala vrsto naprednih storitev: pregled skeniranega tlorisa vašega doma, poimenovanja sob, izbire urnika,...

Glede na izjemne zmogljivosti, ki jih sesalnik ponuja ne gre zanemariti niti njegove 4900mAh zmogljive baterije, katera omogoča avtonomijo za približno 150 minut sesanja ali do 250 kvadratnih metrov čiste površine, tako kot  že njegovi predhodni modeli pa je tudi Viomi V3 opremljen z funkcijo, da se v primeru izpraznjene baterije avtomatsko vrne na svojo polnilno postajo.

Obveščamo vas, da se pri uporabi robotskih sesalnikov v posodo za vodo ne doliva čistilnih sredstev.

Znamka
Xiaomi
Model
Viomi V3
Barva
Črna
Material ohišja
Plastika, Železo, Silikon
Brezžična povezava
WI-Fi
Frekvenčni razpon
Hrupnost: ≤70Db
Moč
Sesalna moč: 2600Pa
Funkcije
posoda za prah: 550mlposoda za vodo: 550ml
Napredne funkcije
Vgrajenih 12 senzorjev Elektronski tri-stopenjski nadzor za mokro čiščenje
Baterija
33W4900mAh Litijeva baterijaČas čiščenja: do 150min ali 250m2Čas polnjenja: 300-360minSamodejno polnjenje
Mere in teža
Mere: 35.00 x 35.00 x 9.45 cmTeža: 3.6 kg
Vsebina paketa
1 x Robotski sesalnik1 x 2 v 1 rezervoar za vodo2 x Stranska krtača1 x Polnilna postaja1 x Adapter1 x Krpa za mokro brisanje1 x Držalo za krpo1 x Krpa za suho brisanje1 x Posoda za prah

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

VIOMI V3 Robotski Sesalnik - Črn

Pametni robotski sesalnik, LDS laser, SLAM algoritem, AI Dynamic Path, 2600Pa sesalna moč, Silver Copper Ion HEPA filter, 5 shranjenih zemljevidov, 7 urnikov čiščenja, 4900mAh baterija.


Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €