Roborock S5 MAX - Bel

439,90 €
Z davkom
367663

Izboljšana logika skeniranja in čiščenja prostora, Tiho delovanje, 2000Pa sesalne moči, 290ml vodni rezervoar, Samodejna vrnitev na polnilno postajo, 5200mAh Litijeva baterija, 2h Sesanja 

Na zalogi v poslovalnici BTC City

Izdelka trenutno ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi!

Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €

Robotski sesalnik Roborock S5 MAX 

Naj bo čiščenje doma enostavnejše in visoko učinkovito 

V primerjavi z svojim predhodnikom Roborock S5 MAX nudi nadgrajen sistem za brisanje in pometanje tal, pri čemer je opremljen z večjim 290ml rezervoarjem za vodo in omogoča večjo pokritost območja samega brisanja za več kot 200m2.

Za doseganje boljšega učinka čiščenja in načrtovanja same poti skrbijo super dodelani in prilagodljivi algoritmi kateri izračunajo najučinkovitejšo pot čiščenja po prostorih ob upoštevanju ovir. Visoko natančni laserski senzorji s kar 300 vrtljaji na minuto pa bodo poskrbeli za hitro izmerjeno razdaljo samega prostora.

Edinstvena zasnova omogoča enostavno namestitev ter vzdrževanje rezervoarja za prah in vodo ne da bi pri tem robot prevrnili ali potrebovalli odstranjevati nasprotni rezervoar, prav tako omogoča hitro odstranitev glavne krtače ter pralno zračnega filtra. 

Inteligentne nastavitve

Za brisanje in pometanje vašega doma lahko preko aplikacije izberete nastavitve da se očisti samo določen prostor, samo ob določenem času ali samo določen dan v tednu. 

Z lahkoto se bo povzpel tudi na preproge od 0,8 do 2 cm višine, zahvaljujoč samodejnemu zaznavanju površine pa avtomatsko preklopil na turbo način sesanja. 

Ko bo vaš S5 MAX zaznal da je moč baterije prišla pod 20% se bo samodejno vrnil na polnilno postajo, pri čemer bo ocenil še preostali potreben čas za dokončanje čiščenja samega prostora, in ko bo baterija zadostovala bo le-to izvedel na območju kjer je prej ostal. Prav tako bo ob priključitvi na polnilno postajo avtomatsko izklopil porabo vode s čimer bo zagotovil, da bo le-ta zadostovala za nadaljnje čiščenje. 

Konsistenti vodni pritisk zagotavlja enakomerno vlaženje čistilne krpe, poleg selektivne izbire posameznega prostora, ki ga želite očistiti pa boste lahko določili tudi ustrezen pretok in pritisk vode za vsak prostor po sebi. 

Da je S5 MAX res izboljšana verzija njegovega predhodnika priča tudi podatek da poleg 2000Pa sesalne moči ima izboljšan hidrostatski zračni kanal, kateri zmanjšuje upor zraka in hkrati  poveča absorbcijo prahu. 

Avtonomija sesanja: do 2h

Primerno za talne površine: preproge, keramične ploščice, marmorna tla, lesena tla. 

Obveščamo vas, da se pri uporabi robotskih sesalnikov v posodo za vodo ne doliva čistilnih sredstev. 

367663367663367663367663

Model
Roborock S5 MAX
Barva
Bela
O Izdelku
Rezervoar za prah: 460 mlRezervoar za vodo: 290 mlPriložena rolo krtača ter stranska krtača.
Material ohišja
ABS plastika
Moč
2000Pa
Zvok
Glasnost: 60dB
Funkcije
Urnik čiščenja, Samodejna vrnitev na polnilno postajo, Določitev navideznih ovir, Suho in mokro čiščenje, Upravljanje preko aplikacije in daljinskega upravljalnika
Napredne funkcije
SLAM, Samodejno načrtovanje poti
Jeziki
Globalna verzija
Senzorji
LDS (lazer za oddaljenost senzor), senzor proti padcu, proti trčenju, merilnik pospeška, merilnik opravljene poti, kompas, infrardeč senzor
Baterija
14.4V / 5200mAh baterija iz litija, moč: 58W; Polnilec: vhod 100 - 240V, Izhod: 20V 2.2A
Mere in teža
Teža: 3.5000 kgMere: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm
Embalaža
1 x Roborock S5 MAX1 x Polnilna postaja1X Napajalni kabel 1 x Rezervar za prah1 x Rezervar za vodo1 x Uporabniški priročnik

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Roborock S5 MAX - Bel

Izboljšana logika skeniranja in čiščenja prostora, Tiho delovanje, 2000Pa sesalne moči, 290ml vodni rezervoar, Samodejna vrnitev na polnilno postajo, 5200mAh Litijeva baterija, 2h Sesanja 

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €