Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Flex

399,00 €
Z davkom
001156

Brezžični sesalec, 600W nazivna moč, sesalna moč 245AW, 100.000 vrt/min, motorizirana glavna krtača z 6 LED lučmi, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, inteligentni senzorjem za zaznavanje prahu, avtonomija do 80 min.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Flex

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Flex bo s svojo zasnovo in prilagodljivostjo navdušil vse, ki iščejo močen in kakovosten, ter hkrati prilagodljiv sesalnik! Sesalnik prihaja z nadgrajenim, 600W močnim brezkrtačnim motorjem s 100.000 vrtljaji na minuto, ki poskrbi za sesalno moč v višini 245AW. Sesalnik bo tako še hitreje opravil z lasmi na preprogi, majhnimi in velikimi odpadki, ter prahom v špranjah na tleh.

Sesalnik je prav tako opremljen s patentirano horizontalno dvojno ciklonsko tehnologijo JIMMY, ki učinkovito ločuje prah od zraka in zmanjšuje izgube pri sesanju, lahko zajame velike delce in do 99,9% drobnega prahu ter preprečuje sekundarno onesnaževanje zraka.

Izpopolnjena je tudi tehnologija zaznavanja prahu, ki s pomočjo pametnega senzorja pokaže različne koncentracije prahu. Ko se barvni trak LED obarva rdeče, pomeni, da je površina zelo umazana, ko pa se obarva modro, pomeni, da je površina čista. Ta sistem je še bolj izpopolnjen zahvaljujoč šestim LED lučkam na glavni krtači, ki se avtomatsko odprejo ob zagonu, in tako izboljšajo zmogljivost čiščenja temnih predelov pod posteljo, mizo in ozkimi prostori, saj se prah v temi ne more nikamor skriti. Prednost pametnih senzorjev je seveda tudi ta, da lahko sesalnik samodejno prilagaja in preklaplja med sesalnimi načini, glede na količino in tip prahu na tleh.

Navdušila vas bo tudi zasnova z LED zaslonom, ki prikazuje preostali čas delovanja in druge informacije v realnem času, kot so način napajanja, koncentracija prahu in opomnik za napake, da lahko bolje nadzorujete čiščenje. Prilagodljivo kovinsko cev lahko prepognete za 90° navzgor in navzdol. Zaradi te prilagodljivosti lahko brez težav očistite vse prostore, zlasti težko dostopne nizke predele, ne da bi klečali ali čepeli, kar vam in vaši družini zagotavlja lahkotno čiščenje.

Baterija je odstranljiva, in se lahko polni ločeno, ali pa na zidu montirani polnilni postaji. Čas polnjenja pa znaša 4-5h. Sesalnik tako deluje 80m minut v eko načinu, 22 minut v turbo načinu, ter 8 minut* na maksimalni hitrosti. V kombinaciji z motorizirano glavno krtačo baterija v eko načinu zdrži 50 minut, v turbo načinu 18 minut, na maksimalni hitrosti pa 8 minut. 

Sesalnik je poleg tega opremljen tudi s številnimi nastavki, s pomočjo katerih boste lahko kompletno očistili celoten dom. Nastavek za špranje je celo osvetljen in se lahko pepogiba, tako da boste zdaj še lažje lahko čistili po temnih in težko dosegljivih kotičkih.

Vsebina paketa:


1 fleksibilna kovinska cev, 1x Krtača proti pršicam, 1x mehka krtača, 1x baterija, 1x ročni sesalnik, 1x 2v1 sesalna šoba za oblazinjeno pohištvo, 1x priključek, 1x krtača za preproge, 1x glavna krtača, 1x orodje za špranje, 1x polnilec, 1x stenska polnilna postaja 2-v-1

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec velja za osnovno uporabo v načinu ECO. Uporaba sesalnika v drugih načinih in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo baterije in krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije in podobno.

**Pomembno: Napravo je potrebno redno čistiti in vzdrževati ter uporabljati ustrezne nadomestne dele (filtre, ščetke) in le-te redno menjati. Naprava ni namenjena sesanju detergentov, olja, steklarske žlindre, vode, mokrega prahu in majhnih delcev kot so pepel, zidni prah ipd. (razen če na izdelku ni navedeno drugače). Nepravilna uporaba in vzdrževanje lahko povzročita poškodbe in okvare, ki jih garancija  ne krije. 

Znamka
Jimmy
Model
H10 Flex
Moč
Nazivna moč 600W, Učinkovita sesalna moč: 245AW, Digitalni motor; 100.000 vrt./min, Hrup: 82dB
Baterija
Visoko zmogljiva litijska baterija 8 x 2500 mAh, Čas polnjenja 4-5ur
Splošno
Posoda za prah: 0.6L, LED zaslon, HEPA filter
2020-12-29

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Flex

Brezžični sesalec, 600W nazivna moč, sesalna moč 245AW, 100.000 vrt/min, motorizirana glavna krtača z 6 LED lučmi, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, inteligentni senzorjem za zaznavanje prahu, avtonomija do 80 min.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €