JIMMY HW9 Pro Pokončni brezžični sesalec

399,00 €
Z davkom
001157

Brezžični pokončni sesalnik 3v1, funkcija sesanja/pomivanja in sušenja tal, tehnologija dvojnih rezervoarjev, 300W nazivna moč, OLCD zaslon, 400ml rezervoar za čisto vodo, 400ml rezervoar za odpadno vodo, glasovni asistent.

Izdelka trenutno ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi!

Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €

Pokončni brezžični sesalec JIMMY HW9 Pro

Predstavljamo JIMMY-jev brezžični pokončni sesalnik 3v1, ki s pomočjo idealne integracije sesanja, pomivanja in sušenja tal omogoča enostavno in temeljito čiščenje vašega doma, hkrati pa vam prinaša privarčevani čas in energijo, to je - JIMMY HW9 Pro! 

JIMMY HW9 Pro nadgrajuje vodoodporni motor iz magnezijeve zlitine, ki je popolnoma zatesnjen in vodoodporen. Učinkovitost motorja se je povečala na 300W, zato zlahka obdela suhe in mokre odpadke. Teža motorja se je v primerjavi s prejšnjim modelom zmanjša za 35 %, zato je JIMMY HW9 Pro lahek za prenašanje. Prav tako sta optimizirana višina in ročaj za enostaven oprijem, kar zagotavlja lažje manevriranje in največje udobje.

Posebnost sesalnika je, da prihaja opremljen z ločenima krtačama za sesanje trdih površin oziroma sesanje preprog. Valjasta krtača za sesanje trdih površin je namenjena tako sesanju kot tudi mokremu brisanju, ter istočasnemu sušenju tal, medtem to krtača za sesanje preprog zasnovana tako, da omogoča globinsko sesanje preprog. Navdušilo vas bo tudi dejstvo, da se sesalnikova krtača očisti in posuši popolnoma sama, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav in zagotavlja svežino vaših prostorov. Poleg tega ekskluzivna zasnova glave krtače JIMMY HW9 Pro zagotavlja optimalno čiščenje tudi vzdolž sten in težko dostopnih kotov. Sesalnik ima prav tako vgrajen tudi senzor za prah

Zahvaljujoč prilagodljivi zasnovi se sesalnik lahko prepogne za 180°, tako da leži ravno na tleh in vam tako omogoča čiščenje tudi na manj dostopnih mestih, npr. pod kavči, posteljami, stoli itd.  Poleg tega je sesalnik pregiben do kota 180°, tako da se lahko spravi vodoravno na tla in lahko z njim dosežete tudi težje dostopna mesta pod kavči, posteljami, stoli, ipd.

S samokontrolo vidnega pršenja vode se lahko kadar koli in kjer koli odločite za pršenje vode. Tako je pranje tal učinkovitejše z manjšo količino vode, tla pa se po brisanju tudi hitreje posušijo. JIMMY HW9 Pro je opremljen tudi z inteligentnim zaznavanjem umazanije. V samodejnem načinu lahko pokončni sesalnik samodejno prilagodi sesalno moč glede na stopnjo umazanije na tleh. Rezervoar za čisto vodo JIMMY HW9 Pro ima vgrajen antibakterijski srebrov ionski material, ki lahko brez elektrike ustvarja antibakterijsko vodo s srebrovimi ioni, ki učinkovito sterilizira bakterije in omogoča varnejše čiščenje.

Z rezervoarjema za čisto in umazano vodo z veliko zmogljivostjo (2x 400mL) lahko brez prekinitev čistite večja območja, rezervoar za umazano vodo pa je zasnovan tako, da ločuje suhe smeti ter tekočine, kar je bolj priročno za čiščenje in preprečuje zamašitve. 

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec velja za osnovno uporabo v načinu ECO. Uporaba sesalnika v drugih načinih in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo baterije in krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije in podobno.

Znamka
Jimmy
Model
HW9 Pro
Barva
Siva
Moč
Nazivna moč: 300W, Voltaža 25.2V
Baterija
7×3AH,75.6WH, Čas polnjenja: 4-5 ur, Avtonomija: 80min v ročnem ECO načinu, 30 min MAX način, 35min za čiščenje trdih tal, 22min za čiščenje preprog
Splošno
Prostornina rezervoarja za čisto vodo: 400ml, Prostornina rezervoarja za odpadno vodo: 400ml
Vsebina paketa
1x Pokončni brezžični sesalnik JIMMY HW9 Pro, 1x polnilna baza, 1x krtača za čiščenje, 1x krtača za preproge, 1x raztopina za čiščenje, 1x polnilec

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

JIMMY HW9 Pro Pokončni brezžični sesalec

Brezžični pokončni sesalnik 3v1, funkcija sesanja/pomivanja in sušenja tal, tehnologija dvojnih rezervoarjev, 300W nazivna moč, OLCD zaslon, 400ml rezervoar za čisto vodo, 400ml rezervoar za odpadno vodo, glasovni asistent.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €