Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva

279,00 €
Z davkom
001081

Brezžični sesalec, 550W nazivna moč, 185AW, motorizirana glavna krtača z 6 LED lučmi, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, inteligentni senzorjem za zaznavanje prahu, ergonomski ročaj, avtonomija do 65 min.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva

Novi model pokončnega brezžičnega sesalnika H8 Flex prihaja za lažje rokovanje zasnovan z ergonomskim ročajem ter samorazvitim brezkrtačnim digitalnim motorjem, kateri ustvari 185AW sesalne moči in tako hitreje in temeljiteje očisti dlake na preprogi, velike in majhne odpadke ter prah v reži vaših tal.

Tako kot predhodni modeli prihaja tudi H8 Flex obogaten z JIMMY-jevo patentirano dvojno ciklonsko tehnologijo filtracije, ki učinkovito odvaja posesani prah iz zraka in zmanjšuje sesalno izgubo ter zagotavlja kar 99,99 % učinkovitost, pri tem pa se uspešno izogne ​​sekundarnemu onesnaženju zraka. Model H8 Flex je opremljen z inteligentnim senzorjem in indikatorjem za zaznavanje prahu, le-ta jasno prikaže stopnjo prašne onesnaženosti na določeni površini. LED indikator v rdeči barvi vas bo pri tem opozoril na veliko količino prahu, modra svetloba pa bo pri tem pomenila, da je površina popolnoma čista.  Motorizirana glavna krtača novega H8 Flex ima vgrajenih 6 LED luči s katerimi omogoča čiščenje tudi najtemnejših kotov, zahvaljujoč dodani pametni tehnologiji samodejne prilagoditve sesalne moči glede na vrsto talne površine, pa bo njeno delovanje še učinkovitejše (za uporabo slednjega načina mora biti sesalnik nastavljen v samodejni način uporabe). Novost je kos tudi enostavnemu čiščenju pod pohištvom in sedežnimi garniturami zahvaljujoč fleksibilni in zložljivi cevi, ki jo je moč prepogniti za 90º navzgor in navzdol, tako bo čiščenje težko dostopnih in nizkih predelov potekalo brez klečanja in počepov. Da bo omogočeno enostavno upravljanje novega brezžičnega pokončnega sesalnika je le-temu dodan pametnim LED zaslon za seznanitev z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih potrebujete kot so: preostali čas uporabe, nivo koncentracije prahu, izbrani način dela ter opomnik o okvari. 

Za konec na omenimo, da H8 Flex zajema odstranljivo litijevo baterijo katera vam bo z motorizirano glavno krtačo zagotovila avtonomijo od: 11 minut v maksimalnem načinu delovanja, 18 minut v turbo načinu delovanja, 45 minut v EKO načinu delovanja. Brez motorizirane uporabe glavne krtače: 11 minut v maksimalnem načinu delovanja, 21 minut v turbo načinu delovanja ter 65 minut v EKO načinu delovanja.

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec velja za osnovno uporabo v načinu ECO. Uporaba sesalnika v drugih načinih in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo baterije in krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije in podobno.

**Pomembno: Napravo je potrebno redno čistiti in vzdrževati ter uporabljati ustrezne nadomestne dele (filtre, ščetke) in le-te redno menjati. Naprava ni namenjena sesanju detergentov, olja, steklarske žlindre, vode, mokrega prahu in majhnih delcev kot so pepel, zidni prah ipd. (razen če na izdelku ni navedeno drugače). Nepravilna uporaba in vzdrževanje lahko povzročita poškodbe in okvare, ki jih garancija  ne krije. 

Znamka
Jimmy
Model
H8 Flex
Barva
Siva
Moč
Nazivna moč 550W, Učinkovita sesalna moč: 185AW, Hrup: ≤80dBA
Baterija
Visoko zmogljiva litijska baterija 7 X 2.500 mAH, Čas polnjenja 4-5ur
Splošno
Posoda za prah: 0.5L, LED zaslon, HEPA filter
Vsebina paketa
1x Motorizirana glavna krtača, 1x Krtača proti pršicam, 1x Šoba za reže, 1x 2v1 sesalna šoba za oblazinjeno pohištvo 1x Mehka krtača, 1x Pregibna cev, 1x Več pozicijski kotni adapter, 1x Stenski nosilec
2021-01-13

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva

Brezžični sesalec, 550W nazivna moč, 185AW, motorizirana glavna krtača z 6 LED lučmi, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, inteligentni senzorjem za zaznavanje prahu, ergonomski ročaj, avtonomija do 65 min.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €