Oclean W10 Zobna Prha - Zelena
  • Oclean W10 Zobna Prha - Zelena

Oclean W10 Zobna Prha - Zelena

59,90 €
Z davkom
000898

Visokotlačen vodni curek, 1400 pritiskov na minuto, 360° vrtljiv nastavek, 5 načinov delovanja, 4-je priloženi nastavki, IPX7 vodotesnost, 200 ml rezervoar za vodo, avtonomija do 30 dni

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava

Oclean W10 Zobna Prha - Zelena

Predstavljamo novost iz družine Oclean z definiranimi podrobnostmi za dodatno zaščito vašega ustnega zdravja ter mednarodno priznano nagrado za oblikovanje Reddot Award, tu je - Oclean W10 Zobna Prha. 

Novost tako očisti medzobne prostore in druga težko dostopna mesta po obroku, ki jih klasična zobna ščetka izpusti, tako se lahko pozdravite od odtečenih dlesni, krvavenja, neprijetnega zadaha in različnih bolezni zob in dlesni. Oclean W10 zahvaljujoč 360° vrtljivim nastavkom in Meglev motorju dovaja vodo v pulzirajočih 0,6 mm curkih z visokim pritiskom 1400-krat na minuto, tako lahko prodre globoko v reže med zobmi in od tam odstrani umazanijo in prepreči razmnoževanje bakterij, kar je učinkoviteje od zobne nitke, pri tem pa ne povzroči nelagodja ali poškodb zobne sklenine ter dlesni. 

W10 vam pri svojem delovanju omogoča kar 5 različnih načinov uporabe:

-Intenziven način čiščenja z močnejših pritiskom in globljim prodiranjem, 

-Klasični način za vsakodnevno uporabo, 

-Nežen način za uporabnike z občutljivimi dlesnimi,

-Pulzirajoči način za ritmično masažo dlesni ter

-Poljubni način, ki se prilagodi vašim željam in zahtevam.

Nova zobna prha zajema tudi 4 visoko zmogljive nastavke:

- Klasičen nastavek za temeljito čiščenje tesnih prostorov med zobmi,

- Ortodontski nastavek za enostavno čiščenje zobnega aparata,

- Paradontalni nastavek za bolj zdrave dlesni ter

- Nastavek za čiščenje jezika za bolj svež zadah.

Zobna prha prihaja z 200 ml prostornino vodnega rezervoarja, le-ta je zahvaljujoč svoji prozorni zasnovi preglednejši, tako boste enostavno lahko preverili nivo preostale vode. Poleg slednjega je rezervoar tudi snemljiv in tako priročnejši za čiščenje in vzdrževanje.

W10 se poleg IPX7 vodoodporne zaščite lahko pohvali tudi z 30 dnevno avtonomijo z enim samim polnjenjem, pri čemer se upošteva enominutna dnevna uporaba, njeno polnjenje pa je omogočeno preko USB-C polnilnega kabla.

Priporočena metoda uporabe:

Ključ do preprečevanja in nadzora bolezni dlesni je temeljito čiščenje okrog in pod dlesnimi, kjer se nabirajo bakterije in zobne obloge preden se le-te strdijo v zobni kamen in povzročijo neprijetnosti. Za večjo učinkovitost samega čiščenja se tako priporoča, da usmerite konico zobne prhe v rob dlesni pod kotom 90°, sledite liniji dlesni in se nato ustavite med zobmi. 

Znamka
Oclean
Model
W10
Barva
Zelena
Moč
Motor: 1400 vrt/min, Intenzivnost: 20-120psi
Funkcije
5 načinov delovanja
Odpornost na vodo in prah
IPX7
Baterija
1400mAh baterija, Življenjska doba baterije: 15-30 dni
Vsebina paketa
1 x Oclean W10 Zobna Prha, 1x Polnilni kabel, 4x Nastavki

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Oclean W10 Zobna Prha - Zelena

Visokotlačen vodni curek, 1400 pritiskov na minuto, 360° vrtljiv nastavek, 5 načinov delovanja, 4-je priloženi nastavki, IPX7 vodotesnost, 200 ml rezervoar za vodo, avtonomija do 30 dni

Napišite svoj pregled

7 drugi izdelki v ista kategorija: