Oclean Flow Električna Zobna Ščetka - Siva

29,90 €
Z davkom
000732

Maglev motor, 38.000 vrt/min, DuPont™ zobne ščetine, 5 načinov ščetkanja, IPX7 vodotesnost, 2500mAh baterija, avtonomija do 180 dni

Količina
Na zalogi v poslovalnici BTC City
Na zalogi

Oclean Flow Električna Zobna Ščetka - Siva

Oclean si nenehno prizadeva izpopolnjevati svoje nove modele zobnih ščetk z optimizirano zmogljivostjo in privlačnim videzom. Tako vam lahko sedaj predstavimo novo tehnologijo električne zobne ščetke Flow, ki s pomočjo brezkrtačnega motorja Maglev učinkovito očisti ustno votlino z kar 38.000 vrtljaji na minuto pri tem pa vas bo razveselilo tudi njeno delovanje z manj hrupa. Oclean Flow zahvaljujoč sonični tehnologiji ščetkanja zob lahko odstrani do 10x več zobnih oblog kot običajna zobna ščetka in 3x več kot ostale električne zobne ščetke, pri tem pa poskrbi tudi za zmanjšanje nabiranja zobnih oblog in zobnega kamna. Glava ščetke je opremljena z DuPont ščetinami, ki s svojo izvrstno zasnovo in okroglo konico omogočajo učinkovito in temeljito nego vaše ustne votline.

Nova Ocleanova pridovitev podpira kar 5 načinov ščetkanja s čimer se prilagodi različnim ustnim stanjem in izboljša dnevno rutino, tako vam je na voljo:

jutranji način:omogoča visoko intenzivnost čiščenja,

večerni način: omogoča globinsko in temeljito čiščenje,

standardni način: za dnevno generalno čiščenje,

način beljenja zob: za naravno bel nasmeh ter

občutljivi način: namenjen za vse, ki imajo občutljive dlesni.

Ščetka je pri svojem delovanju opremljena z 2-minutnim časovnikom ter 30 sekundnimi intervali s čimer vas opozori, da pravočasno spremenite območje ščetkanja in tako še bolj temeljito očistiti svoje zobe. Po končni uporabi bo ščetka prešla v samodejni izklop, njeno delovanje pri tem ni pogojeno z uporabo aplikacije in je tudi ni mogoče seznaniti z pametnim telefonom. 

Za konec naj omenimo, da bo 2500 mAh vzdržljiva litijeva baterija z pičlimi 5-imi urami polnjenja vam omogočila avtonomijo za kar do 180 dni običajne uporabe (2 krat dnevno po 2 minuti uporabe) tako bo postala idealna spremljevalka na vseh vaših potovanjih. 

Znamka
Xiaomi
Model
Oclean Flow
Barva
Siva
Moč
38.000 obratov na minuto
Funkcije
5 načinov ščetkanja
Odpornost na vodo in prah
IPX7
Baterija
2500mAh baterija, čas polnjenja 5h, polnjenje preko kabla USB tip-C, življenjska doba baterije: 180 dni
Splošno
Ščetine DuPont
Vsebina paketa
1 x Xiaomi Oclean Flow električna zobna ščetka 1 x USB tip-C polnilni kabel

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Oclean Flow Električna Zobna Ščetka - Siva

Maglev motor, 38.000 vrt/min, DuPont™ zobne ščetine, 5 načinov ščetkanja, IPX7 vodotesnost, 2500mAh baterija, avtonomija do 180 dni

Napišite svoj pregled

13 drugi izdelki v ista kategorija: