Narwal Freo X Plus Robotski Sesalnik

349,00 €
Z davkom
001272

7800Pa, sesanje in brisanje, rezervoar za vodo 280ml, posoda za prah 1L, 5000mAh, cliff senzor, pritisk krpe 6N (700g),trije laserji s strukturirano + infrardečo + ultrazvočno svetlobo, glasovni asistent.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €

Narwal Freo X Plus Robotski Sesalnik

Narwal Freo X Plus je revolucionarni robotski sesalnik, ki združuje najnovejšo tehnologijo in izjemno delovno sposobnost v edinstven produkt, ki uporabniku nudi vse kar se pričakuje od sodobnega robotskega sesalnika srednjega cenovnega ranga. Razvilo ga je podjetje Narwal, ki je znano po svojem inovativnem pristopu k čiščenju tal.

Robotski sesalnik Narwal Freo X Plus bo s 7800 Pa sesalnega tlaka in krtačo, ki preprečuje zapletanje las in dlak, navdušil še tako zahtevnega uporabnika. Posebnost sesalnika je tudi v temu, da nudi kar do 7 tednov samostojnosti. Skrivnost njegovega dizajna je namreč v tem, da je opremljen s posebno tehnologijo vakumskega stiskanja smeti. Robotski sesalnik se samodejno sprazni in smeti ohrani v notranjosti kar do 7 tednov, kar konkretno pomeni, da vam ves ta čas posode za prah sploh ne bo potrebno prazniti.

Kot že omenjeno ponuja robotski sesalnik Narwal Freo X Plus funkcijo sesanja in pomivanja, pri čemer s težo pritiska 6N, kar ustreza pritisku 700g na tla, učinkovito odstranjuje trdovratne madeže, umazanije, in zasušena razlitja. Poleg tega premore 280ml rezervoar za vodo, s katerim lahko Narwal Freo X Plus naenkrat obriše kar 450m² površin, kar pomeni, da bo več kot dovolj za uporabo tudi v večjih stanovanjih in hišah. Zahvaljujoč dovršenemu sistemu s trojnimi laserji je sesalnik dovolj pameten, da se bo izognil vsem težavam, vključen pa je tudi 'cliff senzor', kar pomeni, da bo sesalnik samodejno zaznal "prepade" kot so stopnice in se pametno izognil padcem.

Skrivnost krtače robotskega sesalnika Narwal Freo x Plus je njena stožčasta oblika in 50° naklon ščetin, ki lase ujemajo in jih brez zapletanja sproščajo, tako da se aerodinamično sprostijo v koš za smeti prek lebdečega konca krtače.

Robotskemu sesalniku Narwal Freo X Plus ne povzročajo ovire niti preproge, saj le-te pametno zazna in preden zapelje nanje avtomatsko dvigne nastavek za krpo ter preproge tako ohrani suhe. Poleg tega se robotski sesalnik odlično odreže tudi pri čiščenju robov, saj zahvaljujoč tehnologiji SwingEdge, ki sesalniku omogoča, da se ob robu zavrti, poskrbi za do 40% večjo brisalno površino in s tem natančnejše in temeljitejše čiščenje. V kombinaciji s pametno aplikacijo in 3D mappingom robotski sesalnik Narwal Freo X Plus samodejno zazna različne vrste površin ter nato samodejno prilagaja čiščenje glede na prostor.

Narwal Freo X Plus ponuja tudi možnost postavljanje virtualnih zidov, kar robotskemu sesalniku preprečuje dostop do krajev in prostorov, kjer ga ne potrebujete. Zlahka mu preko glasovnih asistentov Siri in Alexa tudi podajate glasovne ukaze ter tako z njim operirate popolnoma prostoročno. Robotski sesalnik je poleg tega tudi izjemno tih in zaradi tega primeren za uporabo tudi med spanjem. Njegova ultra-zmogljiva baterija s 5000mAh zadostuje za čiščenje večjega stanovanja ali hiše naenkrat. Sesalnik je poleg tega opremljen tudi z zaklepom za otroke, zaradi česar je primerna izbira za vsa gospodinjstva z majhnimi otroci, poleg tega pa možnost uporabe hepa vrečk za odpadke predstavlja inovativno rešitev za osebe za raznimi alergijami.

Paket vsebuje: 1x Robotski sesalnik (1x posoda za prah, 1x rezervoar za vodo, 1x glavna krtača, 1x nastavek za brisanje), 1x Osnovna postaja, 2x Stranska krtača, 1x Napajalni kabel, 1x Blazinica odporna na vlago, 2x Vrečka za prah za enkratno uporabo in zaščitna vrečka za prah, 1x Pralna podloga za krpo, ki jo je mogoče prati, 2x Podloga za krpo za enkratno uporabo.

Znamka
Narwal
Model
Freo X Plus
Barva
Bela
Brezžična povezava
Wi-Fi
Omrežja in Frekvence
Wifi Protokol IEEE 802.11bgn, frekvenca 2412-2472MHz
Omrežja in Frekvence
nazivna frekvenca postaje 50-60Hz
Moč
Moč sesanja 7800 pa
Povezljivost
Bluetooth BLE 4.2
Funkcije
Določitev Virtualnih Sten/Pohištva, Urnik Čiščenja, Samodejna Vrnitev Na Polnilno Postajo, Suho In Mokro Čiščenje, Upravljanje Preko Aplikacije, Samodejno Prepoznavanje Sobe,...
Napredne funkcije
Glasovni asistent (Siri, Alexa)
Jeziki
angleščina, finščina, francoščina, nemščina, hebrejščina, italijanščina, japonščina, korejščina, norveščina, poljščina, poenostavljena kitajščina, švedščina, tradicionalna kitajščina, turščina
Senzorji
trije laserji s strukturirano + infrardečo + ultrazvočno svetlobo
Baterija
5000mAh
Mere in teža
275*118*137 mm, 4.25kg (robot), 0.86kg (postaja)
Polnilna postaja
Da
Splošno
Rezervoar za vodo 280ml, posoda za prah 1L

Določene reference

Napišite svoj pregled

Narwal Freo X Plus Robotski Sesalnik

7800Pa, sesanje in brisanje, rezervoar za vodo 280ml, posoda za prah 1L, 5000mAh, cliff senzor, pritisk krpe 6N (700g),trije laserji s strukturirano + infrardečo + ultrazvočno svetlobo, glasovni asistent.

Napišite svoj pregled

Morda vam bo všeč tudi Izdelki

11 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €