Ročni Sesalnik JIMMY BX7 Pro za Pršice - Siv

149,00 €
Z davkom
001022

Odstranjevanje pršic z UV-C tehnologijo, 253.7nm, 60° ogret zrak, inteligentni senzor za zaznavanje prahu in pršic, 3-je načini delovanja, 700W nazivna moč, dvojna ciklonska filtracija, 245mm patentirana krtača, LED indikator.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

Ročni Sesalnik JIMMY BX7 Pro za Pršice - Siv

Predstavljamo še izboljšano verzijo ročnega sesalnika za pršice JIMMY BX6 - tu je JIMMY BX7 Pro! 

JIMMY BX7 Pro prihaja opremljen z visoko zmogljivim motorjem, ultrazvočno sterilizacijsko tehnologijo ter dodano toplotno tehnologijo, ki v pičlih 5-ih sekundah segreje zrak v njegovi notranjosti na 60° (simulacija toplote sonca) ta pri samem sesanju globinsko prodre v notranjost ter tako hitro in uspešno odpravi s kar 99.99 % pršicami in nezaželenimi bakterijami. Sesalnik je idealna izbira za dezinficiranje vzmetnic, zof ter ostalega oblazinjenega pohištva saj pri svojem delovanju ne bo poškodovalo površino samega blaga.

Izjemno delovanje novega BX7 Pro temelji na inovativnem dvojnem ciklonskem sistemu filtriranja, ki lahko temeljiteje loči prašne delce iz zraka ter prepreči zamašitev zračnih kanalov in odstrani celo vrsto alergenov. Tako kot njegov predhodnik je tudi model BX7 Pro opremljen z inteligentnim senzorjem za zaznavanje prahu in pršic, le-ta bo tako z veliko natančnostjo izračunal količino nesnage, ki se nahaja na določeni površini. LED indikator v rdeči barvi vas bo tako opozoril na veliko količino umazanije in pršic, oranžna svetloba bo pri tem pomenila nekoliko manjšo količino umazanije in pršic, zelena svetloba pa bo pomenila, da je površina popolnoma čista. Novi ročni sesalnik za učinkovitejše sesanja uporablja 240 mm valjčno krtačo z vložki iz gume in najlonske volne ter lastnim motorjem kar omogoča hitrejše in močnejše vrtenje ter večjo silo udarca.

Pri sami uporabi so vam na voljo 3-je načini uporabe

- Sesanje ter ultrazvočno delovanje,

- Sesanje in teptanje,

- Sesanje, teptanje in ultrazvočno delovanje. 

Za konec naj omenimo, da je izdelek opremljen z Britixh Allergy Foundation certifikatom za odstranjevanje pršic in bakterij, njegova uporaba in vzdrževanje pa sta izjemno enostavna saj se lahko vse njegove dele z lahkoto odstrani in opere. 

Znamka
Jimmy
Model
BX7 Pro
Barva
Siva
Moč
Nazivna moč: 700W
Zvok
Glasnost: 78dB
Odpornost na vodo in prah
Dvo-ciklonska filtracija
Baterija
Nazivna napetost: 220V-240V
Splošno
Posoda za prah: 0.5 L, Temperatura Ogretega Zraka: 60°C
Vsebina paketa
1 x Ročni sesalnik Jimmy BX7 Pro za Pršice

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Ročni Sesalnik JIMMY BX7 Pro za Pršice - Siv

Odstranjevanje pršic z UV-C tehnologijo, 253.7nm, 60° ogret zrak, inteligentni senzor za zaznavanje prahu in pršic, 3-je načini delovanja, 700W nazivna moč, dvojna ciklonska filtracija, 245mm patentirana krtača, LED indikator.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: