ESKUTE Netuno Električno Kolo
  • ESKUTE Netuno Električno Kolo

ESKUTE Netuno Električno Kolo

1.299,00 €
Z davkom
000893

Bangfang G020 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 100km, 7-stopenjski Shimano Monocorona menjalnik, funkcija Walk Assist, ZOOM mehanske kolutne zavore, LED zaslon, pnevmatike Kenda K1027 27,5", Samsung 36V / 14.5AH baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Količina
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (50€)
50,00 €

ESKUTE Netuno Električno Kolo

Dostava v roku 5-7 dni. 


Predstavljamo športno električno kolo ESKUTE Netuno z integriranim motorjem na zadnjem pestu. Novost je primerna za urbana okolja in vse tiste, ki iščejo zanesljivo in hitro prevozno sredstvo proti bolj zeleni in manj onesnaženi prihodnosti.

ESKUTE Netuno poganja zmogljiv motor Bafang G020 nameščen na zadnjem pestu kateri zagotavlja največjo hitrost 25 km/h, 36-voltna enota pa ima nazivno moč 250W s katero lahko doseže do 45 Nm navora. Netuno je odlična izbira za mestno vožnjo kot tudi vožnjo po asfaltu in neravnih poteh saj je opremljen s 27,5-palčnimi pnevmatikami, vilicami Zoom z 100 mm vzmetenjem ter Shimano Monocorona 7-stopenjskim menjalnikom, ki ponuja lahke prestave za vzpone in težje prestave za povečanje hitrosti pri vožnji po ravnem terenu. Pri uporabi novega Netuna tudi dež in vlaga ne bosta težava, saj je veriga KMC obdelana tako, da je odporna proti vodi in rji kar zagotavlja njeno dolgo življenjsko dobo. Za varno in hitro zaviranje prihaja novi Netuno obogaten zmogljivimi mehanskimi kolutnimi zavorami Zoom, ki poleg hitrejšega zaviranja z manj napora zagotavljajo tudi večjo vzdržljivost. 

Električno kolo je izdelano iz trdnega in hkrati lahkega aluminijastega UNISEX ohišja primernega tako za moške kot ženske s čimer se olajša samo rokovanje, tako ga boste enostavno lahko postavili v prtljažnik / dvigalo / klet,.. Da bo vaša vožnja varna tako podnevi kot ponoči je kolesu dodan LED sprednji žaromet povezan z glavnim akumulatorjem kolesa ter rdeča zadnja luč z odstranljivimi baterijami v notranjosti. Za dodatno izboljšanje vidljivosti je kolo opremljeno tudi z kompletom odsevnikov, ki so nameščeni na pedalih in kolesih. ESKUTE Netuno se lahko pohvali tudi z pametnim zaslonom nove generacije, ki ga je mogoče povezati s pametnim telefonom prek aplikacije ESKUTE. LED zaslon vam tako omogoča enostaven dostop do parametrov in praktičnega upravljanja s funkcijami, ki prikazuje trenutno hitrost, skupno količino kilometrov ter ostale informacije o sami vožnji.  

Ker je kakovost baterije ključnega pomena za električno kolo so se pri podjetju ESKUTE odločili za zmogljiv baterijski paket s celicami Samsung. V notranjosti okvirja novega Netuno se tako skriva 36-voltna 14.5 Ah baterija Samsung s skupno zmogljivostjo 522W, le-ta vam pri popolni napolnjenosti omogoča za kar do 100 km avtonomije. Baterija je odstranljiva za preprečitev kraje pa le-ta prihaja s ključavnico ter dvema priloženima ključema. Za popolno napolnjenost same baterije boste potrebovali približno 5-6 ur

Netuno vam omogoča, da uživate v vožnji na kolesu brez posebnega napora tudi če nimate ustrezne športne usposobljenosti, po daljšem odmoru, poškodbah, primerno pa je tudi za vso starejšo populacijo ljudi. Pomoč električnega motorja vam je pri tem na voljo samo med poganjanjem pedal in je na voljo v 5-ih različnih stopnjah od prve in najbolj tekoče do najmočnejše za pospeševanje in terensko vožnjo, poleg slednjega je na voljo tudi funkcija Walk Assist, uporabna ko se mora kolo potiskati peš. ESKUTE Netuno odlikuje nastavljiva višina sedeža in krmila tako je primeren za uporabnike od 165cm do 195cm višine ter njihove obremenitve vse do 125kg

Opomba: Doseg električnega kolesa je odvisen od številnih dejavnikov, kot so: teža uporabnika, upor proti vetru, tlak in profil v pnevmatikah, površina proge, pospeški, vzdrževanje električnega kolesa, stanje baterije, itd. Ravno tako ESKUTE Netuno ni primeren za zahtevne gorske poti, niti za premagovanje dolgih in strmih vzponov. 

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-to ne puščajte dlje časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.  

Znamka
ESKUTE
Model
Netuno
Barva
Črna
O Izdelku
Ketna:KMC-Z51RB, Gonilk: PRO-E40PP,1/2*3/32*40T*170MM, Vzmetne vilice: ZOOM 525 AMS-27.5- 100 mm, Pedala: Wegllo LU-C25
Material ohišja
UNISEX Aluminijasta zlitina
Tip zaslona
LED
Moč
Motor: Bangfang G020 250W, Največja hitrost: 25km/h
Funkcije
RDTY300D Shimano Monocorona 7 prestav
Odpornost na vodo in prah
IP5
Baterija
Baterija: SAMSUNG 36V / 14.5AH, Avtonomija: do 100km, Čas polnjenja: 5-6h, Polnilnik: 42V / 3.0A
Mere in teža
Teža izdelka: 25kg
Embalaža
1 x ESKUTE Netuno Električno Kolo, 1 x Polnilec
Zavore
Mehanske kolutne zavore Zoom, DB-330/331-160 mm, Zavorna ročica: BL-06E-L / BL-06E-R
Osvetlitev
Žaromet:HL-13 StVZO Standard, Zadnja luč: RL-13 StVZO Standard
Kolesa
Kenda, K1027 27,5 "* 2,10"
Splošno
Največja obremenitev: 125 kg, Priporočena višina kolesarja: od 1.65m do 1.95m, Pomoč Motorja: 5 stopenj pedaliranja + pomoč pri hoji

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

ESKUTE Netuno Električno Kolo

Bangfang G020 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 100km, 7-stopenjski Shimano Monocorona menjalnik, funkcija Walk Assist, ZOOM mehanske kolutne zavore, LED zaslon, pnevmatike Kenda K1027 27,5", Samsung 36V / 14.5AH baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Napišite svoj pregled

4 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (50€)
50,00 €