ESKUTE Polluno Električno Kolo
  • ESKUTE Polluno Električno Kolo

ESKUTE Polluno Električno Kolo

1.299,00 €
Z davkom
000894

Bangfang G010 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 100km, 7-stopenjski Shimano menjalnik, ZOOM mehanske kolutne zavore, LED zaslon, pnevmatike Kenda K935 700C*45C, Samsung 36V / 14.5AH baterija. Dostava v roku 5-7 dni.

Količina
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (50€)
50,00 €

ESKUTE Polluno Električno Kolo

Dostava v roku 5-7 dni. 

Predstavljamo novo vsestransko električno kolo ESKUTE Polluno zasnovano tako, da postane vaš najboljši spremljevalec pri hitri, varni in udobni vožnji po mestu. 

ESKUTE Polluno poganja zmogljiv motor Bafang G010 nameščen na zadnjem pestu kateri zagotavlja največjo hitrost 25 km/h, 36-voltna enota ima nazivno moč 250W s katero lahko doseže do 32 Nm navora, tako se lahko lotite mestnih vzponov in samega predmestja v hitrem in popolnem udobju. Za prilagajanje različnim voznim razmeram z dobrim oprijemom prihaja kolo opremljeno z KENDA 700C * 45C profesionalno pnevmatiko, vilicami Zoom z 80 mm vzmetenjem ter Shimano 7-stopenjskim menjalnikom z enojnim verižnikom. Pri uporabi novega Polluna tudi dež in vlaga ne bosta težava, saj je veriga KMC obdelana tako, da je odporna proti vodi in rji kar zagotavlja njeno dolgo življenjsko dobo. Za varno in hitro zaviranje prihaja Polluno obogaten z zmogljivimi mehanskimi kolutnimi zavorami Zoom, ki poleg hitrejšega zaviranja z manj napora zagotavljajo tudi večjo vzdržljivost. 

Električno kolo je izdelano iz trdnega in hkrati lahkega aluminijastega ohišja s čimer se uporabniku olajša samo rokovanje, tako ga boste enostavno lahko postavili v prtljažnik / dvigalo / klet,.. Njegova UNISEX oblika primerna tako za moške kot ženske omogoča lažjo vožnjo, kar se še posebej odraža pri mestni vožnji, ko se morate sredi prometa večkrat ustaviti. Da bo vaša vožnja varna tako podnevi kot ponoči je kolesu dodan LED sprednji žaromet ter rdeča zadnja luč z odstranljivimi baterijami v notranjosti. Za dodatno izboljšanje vidljivosti je kolo opremljeno tudi z kompletom odsevnikov, ki so nameščeni na pedalih in kolesih. ESKUTE Polluno se lahko pohvali tudi z pametnim zaslonom nove generacije, ki ga je mogoče povezati s pametnim telefonom prek aplikacije ESKUTE. LED zaslon vam tako omogoča enostaven dostop do parametrov in praktičnega upravljanja s funkcijami, ki prikazuje trenutno hitrost, skupno količino kilometrov ter ostale informacije o sami vožnji.  

Ker je kakovost baterije ključnega pomena za električno kolo so se pri podjetju ESKUTE odločili za zmogljiv baterijski paket s celicami Samsung. V notranjosti okvirja novega Polluna se tako skriva 36-voltna 14.5 Ah baterija Samsung s skupno zmogljivostjo 522W, le-ta vam pri popolni napolnjenosti omogoča za kar do 100 km avtonomije. Baterija je odstranljiva, za preprečitev kraje pa le-ta prihaja s ključavnico ter dvema priloženima ključema. Za popolno napolnjenost same baterije boste potrebovali približno 5-6 ur. 

Polluno vam omogoča, da uživate v vožnji na kolesu brez posebnega napora tudi če nimate ustrezne športne usposobljenosti, po daljšem odmoru, poškodbah, primerno pa je tudi za vso starejšo populacijo ljudi. Pomoč električnega motorja vam je pri tem na voljo samo med poganjanjem pedal in je na voljo v 5-ih različnih stopnjah od prve in najbolj tekoče do najmočnejše za pospeševanje in terensko vožnjo. ESKUTE Polluno odlikuje nastavljiva višina sedeža in krmila tako je primeren za uporabnike od 160cm do 195cm višine ter njihove obremenitve vse do 120kg

Opomba: Doseg električnega kolesa je odvisen od številnih dejavnikov, kot so: teža uporabnika, upor proti vetru, tlak in profil v pnevmatikah, površina proge, pospeški, vzdrževanje električnega kolesa, stanje baterije, itd.

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-to ne puščajte dlje časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.  

Znamka
ESKUTE
Model
Polluno
Barva
Črna
O Izdelku
Ketna:KMC-Z51RB, Gonilk: PRO-E40PP,1/2*3/32*40T*170MM, Sprednji verižnik:3/32"*38T, Vzmetne vilice:ZOOM,389A-28-80 mm, Pedala: Wegllo LU-C25
Material ohišja
UNISEX Aluminijasta zlitina
Tip zaslona
LED
Moč
Motor: Bangfang G010 250W, Največja hitrost: 25km/h
Funkcije
Shimano ARDTY300D 7-stopenjski menjalnik
Odpornost na vodo in prah
IP5
Baterija
Baterija: SAMSUNG 36V / 14.5AH, Avtonomija: do 100km, Čas polnjenja: 5-6h, Polnilnik: 42V / 3.0A
Mere in teža
Teža izdelka: 27kg
Embalaža
1 x ESKUTE Polluno Električno Kolo, 1 x Polnilec
Zavore
Mehanske kolutne zavore Zoom, DB-330/331-160 mm, Zavorna ročica: BL-06E-L / BL-06E-R
Osvetlitev
Žaromet:HL-13 StVZO Standard, Zadnja luč: RL-13 StVZO Standard
Kolesa
Kenda, K935,700C*45C
Splošno
Največja obremenitev: 120 kg, Priporočena višina kolesarja: od 1.60m do 1.95m, Pomoč Motorja: 5 stopenj pedaliranja

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

ESKUTE Polluno Električno Kolo

Bangfang G010 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 100km, 7-stopenjski Shimano menjalnik, ZOOM mehanske kolutne zavore, LED zaslon, pnevmatike Kenda K935 700C*45C, Samsung 36V / 14.5AH baterija. Dostava v roku 5-7 dni.

Napišite svoj pregled

4 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (50€)
50,00 €