Dr.Bei Sonična Zobna Ščetka GY1 - Rdeča
  • Dr.Bei Sonična Zobna Ščetka GY1 - Rdeča

Dr.Bei Sonična Zobna Ščetka GY1 - Rdeča

Popust 50%
14,95 € 29,90 €
Z davkom
000802

GMSoft sonični motor, 18.000 vrt/min, 3-je načini ščetkanja, 2-minutni časovnik, IPX7 vodotesnost, 60dB, 2000mAh baterija, avtonomija do 30 dni, 8 nadomestnih glav v paketu

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi

Dr.Bei Sonična Zobna Ščetka GY1

Temeljitejše in učinkovitejše čiščenje zob tudi na težko dostopnih mestih v ustni votlini sedaj prinaša sonična zobna ščetka Dr.Bei GY1, le-ta bo tako poskrbela za celovito ustno higieno. 

Dr.Bei GY1 je opremljena z GMSoft soničnim motorjem kateri opravi kar 18.000 vrtljajev na minuto, na voljo vam daje 3 načine ščetkanja, ki jih lahko izberete z enim preprostim pritiskom na gumb, pri tem vas bo razveselil tudi podatek, da raven hrupa pri samem delovanju ne preseže 60dB glasnosti. Standardni način pri novi GY1 predvideva običajno ščetkanje, način beljenja zob vam prinaša snežno bel nasmeh, občutljivi način pa bo primeren za vse, ki imate težave z občutljivimi dlesnimi. 

Za izboljšano učinkovitost samega čiščenja zob morate ščetko držati pod kotom 45 stopinj pri tem prihaja opremljena tudi z 2-minutnim časovnikom ter 30 sekundnimi intervali tako vas bo opomnila, da spremenite območje čiščenja ter preprečite poškodbe dlesni in sklenine in še bolj temeljito očistiti svoje zobe. Izvrstno delovanje nove GY1 omogočajo dvojne ultra fine ščetine debeline 0,01 mm katere lahko dosežejo tudi težko dostopna mesta ter poskrbijo za prodiranje globoko v zobne vrzeli, njihovo delovanje pa zajema tudi antibakterijsko lastnost.

IPX7 zaščita omogoča novi GY1, da le-to varno uporabljate tudi pod prho, matirana prevleka pa prepreči zdrs iz rok. Paketu je priloženih 8 zamenljivih glav ščetk. 

Za konec naj omenimo, da bo 2000 mAh vzdržljiva litijeva baterija z pičlimi 4-imi urami polnjenja vam omogočila avtonomijo za kar do 30 dni običajne uporabe (2 krat dnevno po 2 minuti uporabe) tako bo postala idealna spremljevalka na vseh vaših potovanjih. 

Priporočena metoda ščetkanja

Ključ do preprečevanja in nadzora bolezni dlesni je temeljito ščetkanje okoli in pod dlesni, kjer se nabirajo bakterije in zobne obloge preden se le-te strdijo v zobni kamen in povzročijo neprijetnosti. Zobno ščetko postavite vzporedno z zobmi obrnjeno s ščetinami proti dlesni, ščetko nagnite pod kotom 45 stopinj in ščetine rahlo premaknite pod dlesni. S čvrstim a nežnim pritiskom pomikajte ščetko naprej in nazaj ali uporabite majhno krožno gibanje 15 do 20-krat preden se premaknete na naslednje področje. Ščetka naj pri tem pokriva dva do tri zobe hkrati. Očistite celotno zunanjo površino zob in nato nadaljujte z isto tehniko na notranji strani. Če želite očistiti notranjost sprednjih zob, držite zobno ščetko v navpičnem položaju in uporabite ščetine na začetnem delu ščetke pri čemer pazite, da le-te pridejo pod tkivo dlesni.

Znamka
Xiaomi
Model
Dr.Bei GY1
Barva
Rdeča
Moč
18.000 obratov na minuto
Funkcije
3-je načini ščetkanja
Odpornost na vodo in prah
IPX7
Baterija
2000mAh baterija, čas polnjenja 4h, polnjenje preko kabla USB tip-C, življenjska doba baterije: 30 dni
Vsebina paketa
1 x Dr.Bei Sonična Zobna Ščetka GY1, 1x Polnilni kabel tipa-C, 8x nadomestnih glav ščetk

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Dr.Bei Sonična Zobna Ščetka GY1 - Rdeča

GMSoft sonični motor, 18.000 vrt/min, 3-je načini ščetkanja, 2-minutni časovnik, IPX7 vodotesnost, 60dB, 2000mAh baterija, avtonomija do 30 dni, 8 nadomestnih glav v paketu

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: