Viomi Smart Air Purifier Pro Čistilec zraka
  • Viomi Smart Air Purifier Pro Čistilec zraka
  • Viomi Smart Air Purifier Pro Čistilec zraka
  • Viomi Smart Air Purifier Pro Čistilec zraka

VIOMI Smart Air Purifier Pro Čistilec Zraka

149,90 €
Z davkom
000358

Za površino do 60m², Dovajanje čistega zraka do 500 m³/h, 4-slojni HEPA filter, LED zaslon, Ionizacija, UV, Tiho delovanje, Upravljanje preko Mi Home aplikacije

Izdelka trenutno ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi!

Dodatno 1 leto garancije (10€)
10,00 €

Viomi Smart Air Purifier Pro Čistilec zraka

Xiaomi Viomi Smart Air Pro je inteligenten čistilec zraka, ki zagotavlja čist zrak v prostorih vse do 60m², odpravlja pa tudi viruse in bakterije. Namestili ga boste lahko v dnevno sobo ali celo hodnik saj ima s svojimi 31W zmogljivost prečiščevanja zraka za kar do 500 m3 na uro. Napravo odlikujejo kakovostna izdelava, ergonomsko ohišje in eleganten dizajn v brezčasni beli barvi, poleg navedenega pa vam bo zavzel zelo malo prostora in se prilegel vsakemu prostoru v vašem domu. Čistilec nudi izredno natančen sistem štiristopenjskega filtriranja, funkcijo ionizacije in LED zaslon. Dodatna prednost pa predstavlja upravljanje prek mobilne aplikacije Mi Home.

4-stopenjska filtracija zraka

Viomi Smart Air Pro je opremljen s 4-stopenjsko filtracijo, tako zagotavlja maksimalno čist zrak. Prva plast je najlonsko tkani filter, zasnovan za zajemanje večjih trdih delcev. Sledi HEPA filter s srebrnimi in bakrenimi ioni, za učinkovito zaščito pred mikrobi. Zrak nato potuje do filtra prevlečenega z aktivnim ogljem, kateri temeljito filtrira vse vrste nečistoč in delcev smoga. Končna filtracija pa poteka s pomočjo ultravijolične svetlobe, ki učinkovito odstrani bakterije in druge viruse, ter poveča učinkovitost razkuževanja do 99.9%. Zahvaljujoč vgrajenim senzorjem lahko čistilec sam zazna onesnažen zrak in samodejno prilagodi nivo čiščenja glede na izmerjene meritve.

Ionizacija

Med delovanjem naprava uporablja ionizacijo, ki učinkovito odstranjujejo strupene pline, preprečujejo ponovno kontaminacijo in za seboj pušča svež in čist zrak. Preprečevanje sekundarne kontaminacije zraka pa je ključnega pomena, saj se s tem omogoča veliko daljše delovanje samega čistilnika pred ponovno zamenjavo filtra, kar posledično za uporabnika predstavlja cenejše delovanje.

UV delovanje

Funkcija prečiščevanja z ultravijolično svetlobo vam ne omogočajo samo neprekosljive stopnje čistosti ampak tudi, da naprava pritegnete in nato odpravi nadležne žuželke npr. komarje.

LED zaslon

Zahvaljujoč štirim gumbom, ki se nahajajo na sprednji strani naprave vam bo omogočeno tudi izredno enostavno ročno upravljanje. LED zaslon pa vam bo postregel z informacijo glede ravni onesnaženosti vašega zraka, ta se vam bo prikazala v številčni vrednosti, s pomočjo ustreznega barvnega polja pa vam bo pomagal ugotoviti, ali je trenutna raven varna za vaše zdravje.

Upravljanje preko mobilne aplikacije

Tako kot druge pametne naprave tega proizvajalca je tudi čistilec zraka Viomi Smart Air Pro mogoče upravljati z mobilno aplikacijo Mi Home. Zahvaljujoč le-tej lahko napravo vklopite / izklopite, spremenite hitrost delovanja, nadzirate kakovost zraka v hiši in celo preverite stopnjo obrabe filtra, preprosto nadzorujte delovanje svoje nove pametne naprave iz kjer koli in kadar koli.

Tiho in ekonomično delovanje

Viomi Smart Air Pro je zasnovan s prostim pretokom zraka skozi napravo, kar omogoča izjemno tiho delovanje. Raven hrupa v nočnem načinu znaša 39dB, tako lahko vi mirno spite medtem ko on opravlja svoje delo. Zahvaljujoč nizki porabi električne energije pa lahko čistilec pustite delovati ves dan in si s tem zagotovite enakomeren čist zrak v vašem domu čez cel dan.


Znamka
Xiaomi
Model
Viomi Smart Air Purifier Pro VXKJ03
Barva
Bela
Tip zaslona
LED Zaslon
Moč
31W
Povezljivost
Povezljiv z aplikacijo MI Home
Napredne funkcije
4-slojna HEPA filtracija, Dovajanje čistega zraka CADR za prah do 500 m³/h, CADR formaldehid do 200 m³ / h
Senzorji
Senzor zraka, Infrardeči senzor, UV
Mere in teža
Dimenzije: 320 x 320 x 657 mm, Teža izdelka: 9.5 kg
Splošno
Površina prostora: 35-60m² , Hrup: od 39 dB do 65 dBPredvidena življenjska doba filtra: 3000 ur
Vsebina paketa
1 x Čistilec zraka Viomi Smart Air Purifier Pro 1 x Napajalni kabel

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

VIOMI Smart Air Purifier Pro Čistilec Zraka

Za površino do 60m², Dovajanje čistega zraka do 500 m³/h, 4-slojni HEPA filter, LED zaslon, Ionizacija, UV, Tiho delovanje, Upravljanje preko Mi Home aplikacije

Napišite svoj pregled

6 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (10€)
10,00 €