Pokončni brezžični sesalnik Xiaomi G11

309,00 €
Z davkom
036249

185AW, Večslojna filtracija, 3-je načini delovanja, Infrardeči senzor za prašne delce, Funkcija "Zaklepa", Nadgrajena talna krtača, LCD zaslon, Odstranljiva baterija, Avtonomija do 60 min

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €

Pokončni brezžični sesalnik Xiaomi G11

Brezžični pokončni sesalnik Xiaomi G11 je opremljen z nadgrajenim in vodilnim brezkrtačnim motorjem kateri ustvari za kar 23% večjo sesalno moč kot predhodna generacija in se tako pohvali z 185AW sesalne moči s čimer zagotovi vrhunsko zmogljivost samega delovanja in izjemen učinek čiščenja.

Ker živimo v okolju kjer ni prisoten le droben prah ampak tudi različni zdravju škodljivi alergeni je G11 za 99,5% odpravo le-tega opremljen z večslojno filtracijo, ki mu omogoča ločiti že od 0,3 µm drobne alergene iz zraka brez nezaželenega sekundarnega onesnaževanja, tako je idealna izbira za vse uporabnike, ki trpijo zaradi alergij in ostalih težav z dihali. Sesalnik ima dvoslojno in večkonusno zasnovo, ki v celoti izkorišča notranji prostor filtrirnega elementa za ločevanje nevidnih delcev v zraku in nato njihovega zbiranja v posodi za prah, tako preprečuje zamašitev filtra, ohranja sesalno moč in podaljšuje življenjsko dobo motorja.

Vsa posesana nesnaga se pri brezžičnem pokončnem sesalniku G11 uspešno kopiči v odstranljivem in pralnem 0.3-litrskem rezervoarju za prah, kateri ponuja enostavno upravljate z eno roko tako le pritisnete gumb, da odprete posodo in odstranite nesnago. Sesalnik ponuja 3 različne načine uporabe: Eko, Standardni in Turbo. Pri tem vam izbira samodejnega načina prinaša funkcijo inteligentne prilagoditve sesalne moči z infrardečim senzorjem prašnih delcev, le-ta bo na površini z več prahu uporabil močnejše sesanje in obratno. Slednji način omogoča tudi prilagoditev hitrosti samega motorja glede na podatke senzorja, ko sesalnik preide na površine, ki jih je težko očistiti kot so preproge bo samodejno povečal hitrost in tako izboljšal učinkovitost samega čiščenja.

Za enostavno upravljanje poskrbi interaktivni LCD zaslon s prikazom informacij kot so: trenutni način čiščenja, raven baterije, opozorilo o nezaželenih napakah ter izbiro funkcije "zaklepa". Z izbiro slednje tako aktivirate neprekinjeno delovanje sesalnika tako boste sprostili svoje prste in zmanjšali okvaro gumba zaradi ponavljajoče se uporabe.

Nadgrajena talna krtača omogoča sesalniku učinkovitejše in lažje čiščenje vseh vrst talnih površin vključno s preprogami, ploščami in parketom. Njena zasnova je pri tem opremljena tudi z 3-segmentnim rezilom, ki samodejno odreže vse sprijete lase ne da bi pri tem poškodovalo tla ali preproge in tako prepreči njeno zamašitev.

Konec posvečamo odlični avtonomiji, G11 je opremljen z odstranljivo in nadgrajeno litij-ionsko baterijo, ki je varnejša, stabilnejša in zdrži vse do 60 minut uporabe. Paketu je priloženo stensko stojalo za polnjenje le-to zajema tudi dodatno razširitveno režo za baterijo, tako lahko hkrati napolni dve bateriji s čimer se izogne ​​potrebi po prepogostem polnjenju.

Znamka
Xiaomi
Barva
Bela
Tip zaslona
LCD zaslon
Moč
Moč motorja: 500W, Učinkovita sesalna moč: 185AW
Napredne funkcije
Funkcija "Zaklepa", Infrardeč senzor prašnih delcev, Samodejna prilagoditev hitrosti delovanja
Baterija
Visoko zmogljiva odstranljiva baterija, 22.2 V ⎓, Čas delovanja: 60min Eko način
Mere in teža
Velikost: 341.5 × 100 × 266.5 mm, Teža: 1.6 kg
Splošno
Rezervoar za prah: 0.3L
Vsebina paketa
1x Pokončni brezžični sesalnik Xiaomi G11 1x Baterija 1x Napajalnik 1x Električna talna krtača 1x Električna krtača za pršice 1x Podaljšana cev 1x 2v1 sesalna šoba 1x Ozka sesalna šoba 1x 2v1 Nosilec za polnjenje in shranjevanje

Določene reference

Napišite svoj pregled

Pokončni brezžični sesalnik Xiaomi G11

185AW, Večslojna filtracija, 3-je načini delovanja, Infrardeči senzor za prašne delce, Funkcija "Zaklepa", Nadgrajena talna krtača, LCD zaslon, Odstranljiva baterija, Avtonomija do 60 min

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (25€)
25,00 €