Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Nadgradnja - Modra
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Nadgradnja - Modra

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Nadgradnja - Modra

249,00 €
Z davkom
001069

500W nazivna moč, brezkrtačni digitalni motor, 110.000 vrt/min, sesalna moč 160AW, sesalni tlak 25000Pa, motorizirana glavna krtača, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, avtonomija do 60 min.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Nadgradnja - Modra

Lažja zasnova ter več dodane moči.

Predstavljamo Jimmy-jevo nadgrajeno verzijo brezžičnega pokončnega sesalnika H8 kateri je opremljen z visoko učinkovitim brezkrtačnim digitalnim motorjem110.000 vrtljaji na minuto pri samem delovanju pa svojim uporabnikom omogoča 160AW sesalne moči ter 25000Pa sesalnega tlaka tako bo brez težav vam omogočil hitrejše in temeljitejše čiščenje celotnega doma. 

Tako kot predhodnja verzija je tudi nadgradnja obogatena z JIMMY-jevo patentirano dvojno ciklonsko tehnologijo filtracije s katero zajame tudi najmanjše delce. Filtrirni sistem učinkovito odvaja posesani prah iz zraka in zmanjšuje sesalno izgubo ter zagotavlja kar 99,99 % učinkovitost pri tem pa se uspešno izogne ​​sekundarnemu onesnaženju zraka.

Nadgradnja model H8 se ponaša z novo motorizirano glavno krtačo, ki preprečuje zapletanje človeških las in živalske dlake ter zajema pametno tehnologijo za samodejno prilagoditev sesalne moči glede na vrsto talne površine (za uporabo slednjega načina mora biti sesalnik nastavljen v samodejni način uporabe). Model pri svojem delovanju omogoča 4 načine delovanja: Eko način, Turbo način, Max način ter Auto način. Zahvaljujoč fleksibilni in zložljivi cevi, ki jo je moč prepogniti za 90º navzgor in navzdol pa bo tudi čiščenje težko dostopnih in nizkih predelov potekalo brez klečanja in počepov. 

Za enostavno upravljanje novega brezžičnega pokončnega sesalnika je le-temu dodan pametnim LED zaslonom za seznanitev z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih potrebujete kot so: nivo baterije, stanje filtra, izbrani način dela ter opomnik o okvari. 

Za konec na omenimo, da lepotec prihaja z odstranljivo 7x2500mAh litijevo baterijo katera vam bo z motorizirano glavno krtačo zagotovila avtonomijo od: 11 minut v maksimalnem načinu delovanja, 18 minut v turbo načinu delovanja, 35 minut v EKO načinu delovanja. Brez motorizirane uporabe glavne krtače pa: 13 minut v maksimalnem načinu delovanja, 25 minut v turbo načinu delovanja ter 60 minut v EKO načinu delovanja.

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec velja za osnovno uporabo v načinu ECO. Uporaba sesalnika v drugih načinih in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo baterije in krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije in podobno.

**Pomembno: Napravo je potrebno redno čistiti in vzdrževati ter uporabljati ustrezne nadomestne dele (filtre, ščetke) in le-te redno menjati. Naprava ni namenjena sesanju detergentov, olja, steklarske žlindre, vode, mokrega prahu in majhnih delcev kot so pepel, zidni prah ipd. (razen če na izdelku ni navedeno drugače). Nepravilna uporaba in vzdrževanje lahko povzročita poškodbe in okvare, ki jih garancija  ne krije. 

Znamka
Jimmy
Model
H8 Nadgradnja
Barva
Modra
Moč
Nazivna moč: 500W, Sesalni tlak: 25.000Pa, Učinkovita sesalna moč: 160AW, Digitalni motor; 110.000 vrt./min, Hrup: 80dB
Baterija
Visoko zmogljiva litijska baterija 7 x 2500 mAh
Splošno
Posoda za prah: 0.5L, LED zaslon, HEPA filter
Vsebina paketa
1x Motorizirana glavna krtača, 1x Motorizirana krtača proti pršicam, 1x Šoba za reže, 1x 2v1 sesalna šoba za oblazinjeno pohištvo 1x Pregibna cev, 1x Adapter, 1x Stenski nosilec, 1x Baterija
2020-12-29

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Nadgradnja - Modra

500W nazivna moč, brezkrtačni digitalni motor, 110.000 vrt/min, sesalna moč 160AW, sesalni tlak 25000Pa, motorizirana glavna krtača, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, avtonomija do 60 min.

Napišite svoj pregled

Morda vam bo všeč tudi Izdelki

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €