Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Pro - Siva
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Pro - Siva

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Pro - Siva

529,00 €
Z davkom
001023

Brezžični pokončni sesalnik, digitalni brezkrtačni motor, 600W nazivna moč, 245AW sesalne moči, LCD zaslon, avtonomija do 90 min, baterija 8x3000mAh, 600ml rezervoar za prah, 82dB proizvedenega hrupa.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Pro - Siva

Predstavljamo JIMMY-jev trenutno najmočnejši, peresno lahek in ergonomsko oblikovani brezžični pokončni sesalnik H10 Pro.  

JIMMY H10 Pro uporablja samorazvit visoko učinkovit brezkrtačni digitalni motor z 245AW sesalne moči tako hitreje in temeljiteje očisti dlake iz preprog, velike in majhne smeti ter prah iz vsake reže v vaših tleh. Njegova patentirana vodoravna dvojna ciklonska tehnologija učinkovito ločuje prah od zraka s čimer zmanjša sesalne izgube ter zagotavlja kar 99,99 % učinkovitost filtracije uspešno pa se izogne ​​tudi sekundarnemu onesnaženju zraka.

Novost prihaja opremljena z inteligentnim senzorjem za zaznavanje prahu s katerim natančno izračuna koncentracijo prahu na določeni površini ter vam na pametnem zaslonu prikaže stopnjo za kar 4 različne velikosti prašnih delcev, ki se na določeni površini nahajajo. Poleg navedenega se novi H10 Pro lahko pohvali tudi z pametno tehnologijo samodejne prilagoditve sesalne moči glede na stopnjo prahu ter vrsto talne površine, tako je njegovo delovanje še učinkovitejše (za uporabo slednjega načina mora biti sesalnik nastavljen v samodejni način uporabe). 

Motorizirana glavna krtača novega Jimmy-ja ima za čiščenje temnih kotičkov vgrajenih kar 6 LED luči, ki se ob vklopu samodejno prižgejo, za lažjo dostopnost čiščenja tudi pod nizkim pohištvom pa je zasnovan z fleksibilno kovinsko cevjo, ki jo je moč prepogniti za 90º navzgor in navzdol tako bo čiščenje potekalo brez klečanja in počepov. Novemu H10 Pro lahko snamete tudi zgornji del s čimer se bo spremenil v ročni sesalnik, v paketu pa so priloženi tudi nastavki 2-v-1 za sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo, nastavek za čiščenje ozkih predelov, mehka krtača ter električna krtača za čiščenje vzmetnic. 

Da bo omogočeno enostavno upravljanje novega brezžičnega pokončnega sesalnika je le-temu dodan pametnim LCD zaslonom za seznanitev z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih potrebujete kot so: nivo baterije, preostali čas uporabe, stopnja koncentracije prahu ter opomnik o okvari za boljši nadzor čiščenja. Za še večjo mero udobja pa dodajamo še funkcijo glasovnega opomnika kateri vas opomni, da se avtonomija baterije približuje koncu, kateri način delovanja ste izbrali ali pa, da očistite krtačni valj in zračno pot.

Za konec na omenimo, da novost prihaja z odstranljivo litijevo baterijo katera vam bo z motorizirano glavno krtačo zagotovila avtonomijo od: 12 minut v maksimalnem načinu delovanja, 22 minut v turbo načinu delovanja, 60 minut v EKO načinu delovanja. Brez motorizirane uporabe glavne krtače pa: 17 minut v maksimalnem načinu delovanja, 29 minut v turbo načinu delovanja ter 90 minut v EKO načinu delovanja.  

Pomembno: Napravo je potrebno redno čistiti in vzdrževati ter uporabljati ustrezne nadomestne dele (filtre, ščetke) in le-te redno menjati. Naprava ni namenjena sesanju detergentov, olja, steklarske žlindre, vode, mokrega prahu in majhnih delcev kot so pepel, zidni prah ipd. (razen če na izdelku ni navedeno drugače). Nepravilna uporaba in vzdrževanje lahko povzročita poškodbe in okvare, ki jih garancija ne krije. 

Znamka
Jimmy
Model
H10 Pro
Barva
Siva
O Izdelku
Priloženi dodatki: 1x pregibna cev 1x glavna krtača 1x krtača za tepih 1x krtača proti pršicam 1x 2v1 sesalna šoba za kote 1x 2v1 sesalna šoba za oblazinjeno pohištvo 1x pregibni zglob 1x fleksibilna cev, 1x mehka krtača
Moč
Nazivna moč: 600W, Učinkovita sesalna moč: 245AW, Digitalni motor; 100.000 vrt./min, Hrup: 82dB
Baterija
Snemljiva litijska baterija 8x3000mAh, Čas polnjenja: 4-5ur, Avtonomija: 90min v ročnem ECO načinu, 29 min turbo način, 17min v max načinu.
Splošno
Posoda za prah : 0.6L , LCD zaslon, HEPA filter
Vsebina paketa
1x Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Pro, 1x adapter 1x stojalo 1x baterija
2021-08-16

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H10 Pro - Siva

Brezžični pokončni sesalnik, digitalni brezkrtačni motor, 600W nazivna moč, 245AW sesalne moči, LCD zaslon, avtonomija do 90 min, baterija 8x3000mAh, 600ml rezervoar za prah, 82dB proizvedenega hrupa.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €