• 1MORE ColorBuds 2 Brezžične slušalke - Črne

1MORE ColorBuds 2 Brezžične slušalke - Črne

79,90 €
Z davkom
000642

Bluetooth® 5.2, SoundID, aptX Adaptive, 7mm dinamični gonilnik, AAC kodeks, ANC, 4-je mikrofoni, cVc 8.0, QuietMax, Qualcomm TrueWireless Mirroring, enostavna operativna logika, ergonomsko oblikovane, IPX5

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

1MORE ColorBuds 2 Brezžične slušalke - Črne

Vsak je edinstven prav tako je tudi vaš sluh, v sodelovanju z napredno in neprimerljivo tehnologijo SoundID vam tako nove ColorBuds 2 omogočajo, da si v aplikaciji ustvarite svoj prilagojeni zvočni profil – na podlagi vaših edinstvenih slušnih preferenc in s tem uživate v svoji najljubši glasbi, podcastih, zvočnih knjigah in še več z zvokom, ki je bil prilagojen posebej za vas. Njihovo izvrstno delovanje omogoča 7 mm dinamični gonilnik z aptX Adaptive tehnologijo in avdio AAC kodeksom, tako vam zagotavljajo bogat in jasen zvok z nizko stopnjo popačenosti, predvajanemu zvoku pa povrnejo prvotni sijaj. Zahvaljujoč mojstrskemu uglaševanju, ki ga je opravil z Grammyjem nagrajen tonski inženir Luca Bignardi pa boste lahko slišali svoje najljubše glasbe na način, ki si ga je zamislil sam izvajalec. 

V osrčju same zasnove se skrivajo tudi štirje mikrofoni, kateri delujejo s tehnologijo za odpravljanje hrupa cVc 8.0, le-ti vrhunsko zadušijo hrup v okolju in omogočijo kristalno čiste klice, tako vas bodo od sedaj lahko jasno slišali tudi v hrupnem okolju.

Še ena izmed izvrstnih odlik 1MORE-jevih slušalk je njihova lastniška tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa QuietMax, le-ta vam omogoča preklapljanje med dvema načinoma glede na vaše trenutne potrebe. ColorBuds 2 so privzeto nastavljene na način ANC, tako lahko uživate v svoji najljubši glasbi z manj hrupa v ozadju, ali preprosto preklopite na način Transparency kateri omogoča, da slišite tudi dogajanje okoli sebe hkrati pa ohranjate svojo glasbo in navdih. ColorBuds 2 odlikuje najnovejša tehnologija Bluetooth® 5.2 katera lahko zagotovi brezhibno in stabilno povezavo z visokozmogljivim zvokom, za nemoteno preklapljate med poslušanjem ene ali obeh slušalk pa bo poskrbela tehnologija Qualcomm TrueWireless Mirroring s pomočjo katere slušalki sprejemata signal hkrati. 

Slušalke se ponašajo z ergonomsko obliko, ki se popolnoma ujema s strukturo vaših ušes, le-te so skoraj neopazne tudi če jih nosite ves dan. Tri ušesne konice različnih velikosti priložene v paketu vam omogočajo, da izberete najprimernejše za vaša ušesa, le tako boste dosegli dobro pasivno izolacijo hrupa in najboljšo kakovost zvoka.

Zahvaljujoč izboljšani tehnologiji z nizko porabo energije vas lahko ColorBuds 2 zabavajo kar 8 ur oziroma do 24 ur v kombinaciji z uporabo priloženega polnilnega ohišja, le-to omogoča tudi Qi brezžično polnjenje, tako si boste lahko v le 15-ih minut hitrega polnjenja zagotovili še dve uri uporabe.

Za konec naj omenimo še nekaj ostalih odlik novih ColorBuds 2, ki jih ne gre zanemariti: slušalke zahvaljujoč intuitivnemu upravljanju na dotik omogočajo sprejem oziroma zavrnitev dohodnega klica, predvajanje oziroma premor pri skladbi ter vklop glasovnega pomočnika. Vgrajen pametni senzor bo poskrbel, da se glasba samodejno preneha, ko boste slušalke odstranili iz ušes ter nadaljeval z njo, ko jih boste znova namestili. Po začetnem seznanjanju slušalk se le-te samodejno povežejo z vašo napravo, ko odprete njihovo ohišje, za njihovo univerzalno uporabo pa so opremljene z IPX5 certifikatom tako se lahko prepotite v telovadnici, tekate v slabem vremenu in še in še,..

Znamka
1MORE
Barva
Črna
Brezžična povezava
Bluetooth: V5.2
Frekvenčni razpon
2.400 GHz ~ 2.4835 GHz
Mikrofon
4 mikrofoni
Povezljivost
HFP / A2DP / AVRCP
Odpornost na vodo in prah
IPX5
Baterija
Vhodna napetost: 5V 1A, Avtonomija slušalk: 6-8h, Avtonomija s polnilno postajo: 18-24h, Polnjenje slušalk: 70min, Zmogljivost baterije slušalk: 55mAh Zmogljivost baterije ohišja: 410 mAh
Mere in teža
Mere ohišja za shranjevanje: 60 × 30 × 38 mm, Mere slušalk: 27 × 21 × 20 mm, Teža posamične slušalke: 4.9g, Teža ohišja za shranjevanje: 34.5g
Splošno
Temperatura delovnega okolja: 0 ℃ ~ 45 ℃, Impedanca zvočnika: 32Ω, Bluetooth domet: 10 m
Vsebina paketa
1 x 1MORE ColorBuds 2 brezžične slušalke, 1 x polnilni kabel tipa "C", 1 × ohišje za polnjenje, 3 x Priložene silikonske ušesne konice (XS/S/L)

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

1MORE ColorBuds 2 Brezžične slušalke - Črne

Bluetooth® 5.2, SoundID, aptX Adaptive, 7mm dinamični gonilnik, AAC kodeks, ANC, 4-je mikrofoni, cVc 8.0, QuietMax, Qualcomm TrueWireless Mirroring, enostavna operativna logika, ergonomsko oblikovane, IPX5

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: